Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Να σας πω τώρα, αυτό το πράγμα θα γίνεται; Θα αγοράζετε βιβλία και θα μας βάζετε σε πειρασμό εμάς τους επιρρεπείς;

Αγόρασα κι εγώ χθες το απόγευμα αυτό. Μαζί με αυτό.
Το πρωί είχα παραλάβει αυτό, αυτό, αυτό και αυτό.

Α! Περιμένω κι αυτό που το βρήκα φτηνό και το τσίμπησα. Το εξελάκι έγραψε 4ψηφιο (δεν είναι το 1 ο πρώτος αριθμός....) και η κατρακύλα συνεχίζεται.

@ΜιΛάμπρος συγγνώμη αλλά γελάω δυνατα!! 🤗🤗
Σε φανταζομαι καπως ετσι :γρμβ: μ' ενα συννεφακι πανω απο το κεφαλι σου που αποτυπωνει τι πραγματικα σκέφτεσαι:

"Να πατε να πνιγειτε ολοι που όλο βιβλία αγοραζετε, εκτος απο μενα, φυσικα, που θα μεινω πισω να τα αγορασω οοοολα αυτα εγω'', γελώντας σαρδονια, σατανικα, ενω χαϊδευεις το κεφαλι της γατας σου. (Εβλεπα αστυνομο Σαϊνη)

@Έλλη Μ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατηθώ στις λίστες των βιβλίων που θέλω να αγοράσω άμεσα και να μην επηρεάζομαι από τις αγορές των πειρασμικών συμφορουμιτών-συνλεσχιτών.

Φυσικά, αποτυγχάνω παταγωδώς και με περισσή ικανοποίηση θα έλεγα.

@Έλλη Μ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες
Δεν μπορω, γελαω που σε φανταζομαι. :))))
Και για πες μου, βρε παιδι μου, χωρανε οοολα αυτα στα ραφια σου;; Εγω τελευταία αρχιζω να δυσκολευομαι και, ενω ειχα κατα νου να φτιαξω μια πολυ ωραια συνθεση με πολυχρωμα ραφιοκουτια σε ενα και μοναχικο σημειο που χει μεινει ανεκμετάλλευτο, σε μια παρορμηση, αποφασισα να βαλω εναν πινακα που ηρασθην το καλοκαιρι και παει κι αυτο το σχεδιο. 🤦

Last edited:
Σήμερα μου ήρθαν Τα λαϊκά Πορτραίτα 1 και 2 του Γιώργου Αλτή από τις εκδόσεις Μετρονόμος. Πρόκειται για βιογραφίες διαφόρων μουσικών που παίζουν μπουζούκι της δεκαετίας του 50.

"Οδήγησε το αλέτρι σου πάνω από τα οστά των νεκρών" της Όλγκα Τοκάρτσουκ,
και σε πάγκο βρήκα το "Ένα δέντρο μεγαλώνει στο Μπρούκλιν" που το έμαθα από σας,
και μερικά Αϊτμάτωφ που τον αγαπώ: "Αντίο Γκιουλσαρί", "Το χωράφι της μάνας" και το "Μια μέρα ένας αιώνας" που κάποτε το είχα διαβάσει.

Έκανα μια βόλτα στην Πολιτεία σήμερα και τρελάθηκα με τα όσα υπέροχα έβλεπα, πόσο μου'λειψαν οι βόλτες στην Πολιτεία!!! :( και πήρα αυτό. Λίγο πιο πέρα, στο αγαπημένο μου περίπτερο, πήρα αυτό και αυτό, που ήθελα πολύ να το διαβάσω.
Και παρήγγειλα και αυτό και η κατρακύλα δεν έχει τέλος.

Last edited:
Αγόρασα:
Τη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία και το Πιρανέζι για το οποίο δεν ήξερα και τιποτε, αλλά με ενθουσιασε η περιγραφή του.
ο χρήστης @Έλλη Μ αισθανεται πολύ ενθουσιαζμενος :γιούπι:στην τοποθεσία ΕκειΠουΕίναι
παγκόσμια πρωτοτυπια: δεν νομιζω αλλος χρηστης να κανει αναφορα τον εαυτό του εντος της αυτης αναρτησης. :)))):))))

Αχ! το'βλεπα το πρωι που κατέβηκα στην Πολιτεία για να πάρω τον χλωμό βασιλιά. Και πήρα και αυτο, όχι όμως το Πιρανέζι, που θα το τσιμπήσω κάποια στιγμή σιγά μην χάσω. Βέβαια, μου κέντρισε, που λες, το ενδιαφέρον αυτό. Δεν το είδα και πολύ γιατί ήθελα καφέ, με έπιασε και μια υπογλυκαιμία, ασε που ήταν και μια τύπισσα που μιλούσε υπερμεγαλοφώνως στο κουνητό και χαλάστηκα. Θα το ψάξω πάντως...
το μεσημέρι που χρειάστηκε να επιστρέψω το κακέκτυπο του χλωμού βασιλιά και να πάρω άλλο
πήρα και αυτό

Πολύ ενδιαφέρον το αυτό που σου κινησε το ενδιαφέρον. Ο ξενος ειναι απο τα βιβλία που με συγκλονισαν και στα οποια παντα επανερχομαι
πήρα και αυτό
Το ειχα καποτε στην αλλη εκδοση; εξώφυλλο; Μου ειχε φανει όχι καλο.
A propos, εχει παζάρι η Κιχλη. Ηδη έδωσα οδηγίες για Σινιόσογλου, που δεν εχω διαβασει και κατι μου λέει οτι ειναι στο ύφος μου.

Επισης, με αφορμή δεν θυμαμαι τι, σκεφτομουν οτι δεν εχω διαβασει Matas, Cercas και Marías (μαλλον, απο τον υστατο, κατι εχω διαβασει, αλλα ειναι σαν να μην) και προσανατολίζεται προς τα κει η σκεψη μου, προς αυτή την τριανδρία.

Last edited: