Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Αγόρασα τον Φοβο καθώς και τη Γυναικα και το Τοπίο του Zweig, αλλά και την Ονειρεμένη Ιστορία του Schnitzler.
Οτι ανεχτηκα τοση πολυκοσμία στη Πολιτεια, ειναι ανεξηγητο, Ενιωθα σαν να ειμαι μεσα στο Ζαρα παραμονή Χριστουγέννων_Πόσο_μισώ_τα_Ζαρα!!

Νταξ όχι σήμερα, αλλά την παραμονή πήγα να αλλάξω βιβλία δώρα και πήρα "Τα χρόνια της βραδύτητας" του Φερνάντο Αραμπούρου, τη "Σκακιστική Νουβέλα" του Τσβάιχ που πολύ αναφέρθηκε στη λέσχη τελευταία και μια αυτοβιογραφία του Μαραντόνα "Το χέρι του θεού - η αλήθεια μου" γιατί η προσωπικότητα του ξεπερνάει τα όρια του ποδοσφαίρου, γιατί πέταξε και έπεσε, και γιατί όπως έχει πει και ο Καμύ για τα χρόνια που έπαιζε τερματοφύλακας στην Αλγερία και που σταμάτησε για λόγους υγείας - φυματίωση, «ότι έμαθα για την ηθική και το χρέος το οφείλω στο ποδόσφαιρο»

Βρέθηκα στην Αθήνα αυτές τις μέρες. Φυσικά πέρασα από την Πολιτεία.

Μπήκα από την είσοδο Β. Ήθελα να πάρω αυτό και αυτό και είπα πως, αν βρεθούν μπροστά στα μάτια μου, χωρίς να σκαλίσω τα ράφια, θα τα πάρω.
Βρέθηκαν ακριβώς μπροστά μου.

Κατέβηκα στο υπόγειο. Είχα εξ αρχής σκοπό να πάρω αυτό, οπότε το πήρα.

Είδα όμως μια κυρία να κρατάει αυτό.
Κοίταξα τον πάγκο.
Ήταν ένα τελευταίο.
Μόνο του.
Γύρω του καραδοκούσαν υποψήφιοι αγοραστές.

Το πήρα.

Ωραία σοδειά ΜιΛάμπρο! :αγαπώ: Το Midllesex το θέλω κι εγώ!
Εγώ πρόσφατα πήρα δυο τρία βιβλιαράκια: κοντά στα Χριστούγεννα πήγα με τη μάνα μου Τρίκαλα και σε ένα παλαιοβιβλιοπωλείο βρήκα το "φόνοι στην Καντώνα" του Ρόμπερτ Βαν Γκούλικ, το οποίο ανήκει στη σειρά με τον δικαστή Τι. Έχω τρέλα με αυτή τη σειρά αστυνομικών, οπότε το πήρα.
Επίσης, στο βιβλιοπωλείο της επαρχιακής πόλης όπου μένω βρήκα ένα βιβλίο με διηγήματα φάντασυ με τίτλο "εκείνοι που δεν έφυγαν" της Αταλάντης Ευριπίδου. Τα διηγήματα ενσωματώνουν μοτίβα από παραδοσιακά παραμύθια και ξέρω την συγγραφέα και τον τρόπο γραφής της από ένα φόρουμ για αναγνώστες και συγγραφείς λογοτεχνίας φαντασίας όπου συχνάζω, οπότε άρπαξα την ευκαιρία και το πήρα.
Επίσης, πήρα ένα βιβλιαράκι από το σταθμό των Κτελ της Θεσσαλονίκης, αστυνομικό, της Καμίλλα Λάκμπεργκ, με τον Πάτρικ και την Έρικα. Με αυτή τη σειρά αστυνομικών της εν λόγω συγγραφέως έχω μια τελείως αλλοπρόσαλη σχέση, αγάπης-μίσους: δεν τα πολυσυμπαθώ, ένα μάλιστα δεν μου άρεσε καθόλου, όμως έχω περιέργεια για αυτά και τα πέρνω μόνο από τον σταθμό των Κτελ. Αυτό το συγκεκριμένο το πήρα γιατί είχα διαβάσει στο οπισθόφυλλο ότι προστίθεται στην ομάδα του Πάτρικ μια νέα αστυνομικός και νόμισα ότι αφορούσε την άφιξη της αστυνομικού Πάουλας στο αστυνομικό τμήμα του Τανουμσχέντε, όπως την βλέπουμε σε επόμενα βιβλία. Είχα περιέργεια για αυτόν τον χαρακτήρα, οπότε το πήρα. Καμμία σχέση βέβαια με αυτό που νόμισα! :μαναι:

Αυτές τις μέρες έχει ο Anubis μια προσφορά στα βιβλία του Kay. Προσπάθησα πολύ ν'αντισταθώ, επειδή είπα να σταματήσω να αγοράζω μέχρι να διαβάσω κάμποσα από τις 2 σχετικά ψηλές στοίβες στο κομοδίνο μου. Όμως το σύμπαν δεν μ΄αφήνει:
βγήκα προχτές να παω σουπερ-μάρκετ. Λίγα μέτρα από το σπίτι, βρίσκω μπλε χαρτονόμισμα στο έδαφος. Στο ταμείο του σούπερ ενημερώνονμαι ότι έχω επιστροφή κοντά στα 10 ευρά από την κάρτα...
"Άτιμο σύμπαν", σκέφτηκα.
Πήρα αυτό αυτό και αυτό και ολοκλήρωσα έτσι την εργογραφία του Kay.