Ωραία σοδειά ΜιΛάμπρο!

Το Midllesex το θέλω κι εγώ!
Εγώ πρόσφατα πήρα δυο τρία βιβλιαράκια: κοντά στα Χριστούγεννα πήγα με τη μάνα μου Τρίκαλα και σε ένα παλαιοβιβλιοπωλείο βρήκα το "φόνοι στην Καντώνα" του Ρόμπερτ Βαν Γκούλικ, το οποίο ανήκει στη σειρά με τον δικαστή Τι. Έχω τρέλα με αυτή τη σειρά αστυνομικών, οπότε το πήρα.
Επίσης, στο βιβλιοπωλείο της επαρχιακής πόλης όπου μένω βρήκα ένα βιβλίο με διηγήματα φάντασυ με τίτλο "εκείνοι που δεν έφυγαν" της Αταλάντης Ευριπίδου. Τα διηγήματα ενσωματώνουν μοτίβα από παραδοσιακά παραμύθια και ξέρω την συγγραφέα και τον τρόπο γραφής της από ένα φόρουμ για αναγνώστες και συγγραφείς λογοτεχνίας φαντασίας όπου συχνάζω, οπότε άρπαξα την ευκαιρία και το πήρα.
Επίσης, πήρα ένα βιβλιαράκι από το σταθμό των Κτελ της Θεσσαλονίκης, αστυνομικό, της Καμίλλα Λάκμπεργκ, με τον Πάτρικ και την Έρικα. Με αυτή τη σειρά αστυνομικών της εν λόγω συγγραφέως έχω μια τελείως αλλοπρόσαλη σχέση, αγάπης-μίσους: δεν τα πολυσυμπαθώ, ένα μάλιστα δεν μου άρεσε καθόλου, όμως έχω περιέργεια για αυτά και τα πέρνω μόνο από τον σταθμό των Κτελ. Αυτό το συγκεκριμένο το πήρα γιατί είχα διαβάσει στο οπισθόφυλλο ότι προστίθεται στην ομάδα του Πάτρικ μια νέα αστυνομικός και νόμισα ότι αφορούσε την άφιξη της αστυνομικού Πάουλας στο αστυνομικό τμήμα του Τανουμσχέντε, όπως την βλέπουμε σε επόμενα βιβλία. Είχα περιέργεια για αυτόν τον χαρακτήρα, οπότε το πήρα. Καμμία σχέση βέβαια με αυτό που νόμισα!