Πού αγοράζετε ξενόγλωσσα ebook, τα οποία δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα;

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Καλησπέρα, παιδιά!

Είναι η πρώτη φορά που ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός βιβλίου που δεν κυκλοφορεί (καθότι στα αγγλικά και αμετάφραστο) στην Ελλάδα. Και επειδή στα 2 "βιβλιοπωλεία" που το έχω δει, ότι το φέρνουν, γράφουν τουλάχιστον για ~2 εβδομάδες, άρα γίνεται κατόπιν παραγγελίας, σκέφτηκα μήπως να το κοιτούσα και για ebook.

Ποια βιβλιοπωλεία ή/και σε ποιες σελίδες αγοράζετε συχνά και είστε ικανοποιημένοι με τις αγορές ebook;

Σαώρη

@ΜιΛάμπρος Και τα δυο (μιας και μελλοντικά ίσως παραγγείλω κάτι που δεν υπάρχει σε κατάστημα εδώ σε φυσική μορφή). Εν προκειμένω, βέβαια, κοιτάω για ebook και λόγω χρόνου και επειδή δεν με ενοχλεί το συγκεκριμένο να το έχω σε ψηφιακή μορφή.

(Ελπίζω να μην τα είχες προπληρώσει. :πανικός:)

(Ελπίζω να μην τα είχες προπληρώσει. :πανικός:)
Εννοείται τα είχα προπληρώσει. Ευτυχώς μου έκαναν επιστροφή. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Είναι το ξενέρωμα. Είναι ωραίο e-βιβλιοπωλείο και βρήκα αρκετά βιβλία που ήθελα να πάρω, σε συγκεκριμένες εκδόσεις που τις ήθελα και σε πολύ καλές τιμές. Μεταχειρισμένα βέβαια, αλλά είμαι εντάξει μ'αυτό.
Δεν ξέρω αν το'χουν παρατηρήσει κι άλλα μέλη, αλλά μετά το brexit τα βρετανικά ταχυδρομεία δεν...

Βέβαια δεν έχω απαντήσει στο ερώτημά σου: abebooks. Για ebooks δεν γνωρίζω καθόλου.

Σαώρη

Τουλάχιστον, ελπίζω να μην ταλαιπωρήθηκες με την επιστροφή και να ήταν εξυπηρετικοί.
Να σου πω την αλήθεια αποφεύγω, αν έχω τη δυνατότητα, να αγοράζω από το εξωτερικό κυρίως για λόγους χρόνου. πχ δυο ίδια πραγματάκια που είχαμε παραγγείλει με φίλη έκαναν ~3 μήνες να έρθουν. Βέβαια, δεν μας έκαιγε να τα παραλάβουμε άμεσα, απλά είναι κάποιες φορές που περνάει τόσο ο καιρός που έχεις αρχίσει να ξεχνάς τι παρήγγειλες.

Τσέκαρα και στο abebooks. Θα το έχω στο νου μου για μελλοντική αγορά που θα θέλω μόνο σε φυσική μορφή το βιβλίο. Ωστόσο, αυτό που ψάχνω τώρα βγαίνει το ίδιο ή και λίγο ακριβότερο, ανάλογα την έκδοση, με το να το παραγγείλω από τα βιβλιοπωλεία που βρήκα εδώ.

Σ' ευχαριστώ όμως που το ανέφερες, γιατί δεν το γνώριζα και ίσως σε βιβλίο που δεν υπάρχει καθόλου εδώ, ίσως φανεί χρήσιμο.

@Σαώρη καλημέρα.
Απλά να ενημερώσω ότι τυχαία έπεσα πάνω στο https://www.awesomebooks.com/.
Βρήκα ένα βιβλιαράκι που ήθελα σε καλή τιμή και το δοκίμασα (=το αγόρασα, σιγά μην κρατηθώ ο αχόρταγος άρρωστος ηλίθιος :ωιμέ:)
Θα περιμένω να δω πως θα πάει και θα επανέλθω.

Σαώρη

@Σαώρη καλημέρα.
Απλά να ενημερώσω ότι τυχαία έπεσα πάνω στο https://www.awesomebooks.com/.
Βρήκα ένα βιβλιαράκι που ήθελα σε καλή τιμή και το δοκίμασα (=το αγόρασα, σιγά μην κρατηθώ ο αχόρταγος άρρωστος ηλίθιος :ωιμέ:)
Θα περιμένω να δω πως θα πάει και θα επανέλθω.
Θα μείνω άστεγη. Το βλέπω. Θα μου πεις ότι ήταν καλή επιλογή η σελίδα και ας με μαζέψουν μετά. Ήδη γλυκοκοίταζα κάτι βιβλία.
Ερώτηση, σου δίνει επιλογή μέσω κάρτας ή Paypal, σωστά είδα; Δεν ρωτάω για μένα, για τη γνωστή της @Έλλη Μ ρωτάω. :φιρουλί:

@Σαώρη!!!!! Bad news!!!
Το βιβλίο ήρθε...
Βέβαια, υπάρχει το εξής θετικό: ότι αν κάνεις μια αγορά σαν επισκέπτης σου δίνουν ένα 20% μείον στην επόμενή σου αγορά.
Ενώ αν γραφτείς έχεις ακόμα ένα 20% μείον.

Καλά καψίματα...

Σαώρη

Σ' ευχαριστώ, Λάμπρο, για την ενημέρωση. 😋
Η κατάσταση της αποστολής γενικά και του βιβλίου ήταν εντάξει;

Καμιά 20αρια μέρες έκανε να έρθει;

Ήταν πάρα πολύ καλή, αν και μεταχειρισμένο.
Ήρθε το περασμένο Σάββατο, απλά σήμερα πρόκαμα και το παρέλαβα από τη γεν.ταχ.