Προτάσεις για ταινίες

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Βρε Βάγγυ, γιατί να σε βρίσω; Για εμένα το Limitless είναι κατά πολύ ανώτερο απο το Source Code αλλά ο καθένας με τα γούστα του. :)

Ο Νικόλας δεν Κιντ μάς θύμησε μια ταινιάρα στην ΚΛ, το Dead Zone, βασισμένο σε βιβλίο του Στίβεν Κινγκ.

@Βαγγυ συμφωνω μαζι σου το Source Code μου αρεσε και μενα πολυ,το limitless δεν το εχω δει οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη

@ Φαροφύλακα, δεν είμαστε φίλοι (δεν έχω λογαριασμό σ' αυτές τις σελίδες).
Είδα τις βαθμολογίες σου στο σύνδεσμο που έδωσες παραπάνω.
(πώς εισάγω "πλοκή"; Κάνω κάτι λάθος και δεν μου πετυχαίνει)

@ Βάγγυ, κι εγώ, αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των δυο, μάλλον θα διάλεγα το "Source Code".
Ίσως φταίει και ο ηθοποιός που τον εκτιμώ από όταν πρωτοείδα το "Donnie Darko" (άλλη αγαπημένη μου ταινία)

Απόψε θα δω το "Fantastic Planet" (1973) (το οποίο απ' ό,τι διαβάζω είναι βασισμένο σε γαλλική νουβέλα ΕΦ του '57) για... πειραματισμό. Πέτυχα πρόσφατα το τρέιλερ και θυμήθηκα πόσο με είχε φρικάρει-τρομάξει ως παιδί! Αναρωτιέμαι πώς θα νιώσω τώρα...

Last edited:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
( Σε μένα ούτε ο Δόνης Δάρκος άρεσε, δυστυχώς. )

Το Φαντάστικ Πλάνετ είναι πολύ ενδιαφέρουσα ταινία με όλη την ψυχεδελική αισθητική της εποχής.

Ναι η αλήθεια ειναι στο Ζιλενχαλ έχω μια αδυναμία παραπάνω από τον Κούπερ. Το θεωρώ από τους πολύ καλούς ηθοποιούς της γενιάς του. :ναι:

Ντονι Ντάρκο και μένα δεν μου άρεσε... Όχι πως το θυμάμαι καλά βέβαια...

Το Φαντάστικ Πλάνετ από την άλλη θα το δω σίγουρα!!!!

Αναφέρομαι στους Άθικτους' που πρότειναν οι Βεστρομ και Φαροφύλακας. Δεν θα μπορούσε με τίποτα να γυριστεί από Αμερικάνικη εταιρεία. Με τίποτα όμως. Καθόλου 'πολιτικά ορθή' απ' όσο θυμάμαι. Μάλιστα οι Γάλλοι το τράβηξαν λίγο παραπάνω, καθώς ο βοηθός-συμπρωταγωνιστής στην πραγματικότητα ΔΕΝ είναι μαύρος. Είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία, οπότε έχει και μια βαρύτητα.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
( Η επιλογή του μαύρου ηθοποιού, πάντως, έγινε απλά επειδή οι σκηνοθέτες είχαν πρωτύτερη συνεργασία μαζί του και τον ήθελαν. )

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Μετά από πρόταση της πρωθιέρειας του σινεμά Χήθκλιφ είδα το γερμανικό Devot (2003) και προσωπικά μου άρεσε.

Για προτείνετε καμιά ταινία που είδατε τελευταία και σας εντυπωσίασε για τους όποιους λόγους. Έχω τόσες στο υπολογιστή αλλα δεν ξέρω τι θέλω να δώ. Η επικρατέστερη μεχρι στιγμής είναι το Being John Malkovich.

Ειναι απο τις ταινίες που έχει γράψει ο Κάουφμαν που πραγματικά μου αρεσουν πολύ.
:)

Για προτείνετε καμιά ταινία που είδατε τελευταία και σας εντυπωσίασε για τους όποιους λόγους. Έχω τόσες στο υπολογιστή αλλα δεν ξέρω τι θέλω να δώ. Η επικρατέστερη μεχρι στιγμής είναι το Being John Malkovich.

Δε μου πολυάρεσε,δε θα στο πρότεινα