Πόσα βιβλία έχετε στην βιβλιοθήκη σας;

Πόσα βιβλία έχεις στην βιβλιοθήκη σου;

• 0 έως 10

Votes: 0 0,0%
  • 11 έως 50

Votes: 7 7,7%
  • 51 έως 100

Votes: 16 17,6%
  • 101 έως 200

Votes: 16 17,6%
  • 201 έως 300

Votes: 8 8,8%
  • 301 έως 400

Votes: 12 13,2%
  • 401 έως 500

Votes: 8 8,8%
  • 500 έως 1000

Votes: 13 14,3%
  • 1000 έως 2000

Votes: 7 7,7%
  • πάνω από 2000

Votes: 4 4,4%

• Total voters
    91
1205 σπίτι μου, δε μέτρησα καθόλου τις διάφορες εγκυκλοπαίδειες γιατί έχουμε αρκετές (μουσείων, φωτογραφίας, μουσικής, υγείας, ζώων, δομή). Κι επίσης δε μέτρησα όσα έχουμε στο εξοχικό (γύρω στα 150) και όσα βρίσκονται στη βιβλιοθήκη του παππού μου και μου τα είχε κληρονομήσει. Είναι όλα παλιά δερματόδετα, τα υπολογίζω γύρω στα 300. Με έπιασε ένα τρέμουλο τώρα σκέφτομαι τον όγκο των τελευταίων, τα περισσότερα είναι τα χοντρά βυσσινί βιβλία του 50 και δύσκολο να χωρέσουν σε ήδη γεμάτες βιβλιοθήκες.

Προχθες που συμμαζευα την βιβλιοθηκη μου θυμηθηκα το νημα και επιχειρησα να μετρησω τα βιβλια μου, τα λογοτεχνικα ειναι ακριβως 212, ενω ολα τα υπολοιπα ( επιστημονικα, ιστορικα, λεξικα κλπ) γυρω στα 60- 70.

κάπου γύρω στα 30...έχω να αγοράσω βιβλίο (εκτός σχολής) από πέρσι τα Χριστούγεννα

Ούτε εγώ γνωρίζω το πόσα βιβλία έχω... Θα κάτσω να τα μετρήσω, αλλά μόνο τα λογοτεχνικά γιατί αλλιώς θα χάσω τον μπούσουλα.

Μοιράζομαι το σπίτι με άλλες δύο βιβλιοφάγες. Κάποτε μετρήσαμε όλα τα βιβλία μας και σύνολο βγαίνουν κοντά στις 3 χιλιάδες! Ω Θεέ μου! Ακόμα τα μισά δεν τα έχω διαβάσει!!! Θεέ μου δώσε μου άλλες 2 ωρίτσες στο 24ωρο!! :τρέλα:

Πω πω κάτι αριθμοί.:αργκ:
Μπράβο βρε παιδιά!

Έχω περίπου 500 με 600 δεν το κόβω για παραπάνω.
Κάποια στιγμή θα κάτσω να τα μετρήσω. Έχω άλλα τόσα βέβαια σε ηλεκτρονική μορφή αλλά αυτά δεν τα υπολογίζω.

Αστράρχη, ελάτε να σας φιλοξενήσω... θα στήσουμε κρεβατάκια από βιβλία, απλά φέρτε τους υπνόσακους!

Έχω γύρω στα 250 βιβλία, μα δεν τα θεωρώ πολλά. Μαζί είναι, βέβαια, και τα αδιάβαστα που κυμαίνονται γύρω στα 20.

Περίπου 350, μαζί με εγκυκλοπαίδιες, λευκώματα κλπ. Σε σύγκριση με πολλούς εδώ λίγα αλλά όταν μετακομίζεις πάρα πόλλά! :))

260-270, αλλά ΧΩΡΙΣ τις εγκυκλοπαίδειες, τα λεξικά, τα βιβλία της δουλειάς μου, τα κόμιξ, και τη δεύτερη βιβλιοθήκη με παραμυθάκια που έχω στο δωμάτιο του αδερφού μου.

(στον υπολογιστή μου πάλι, έχω πάνω από 500 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Είναι η καινούργια τρέλα που με έχει πιάσει...)

Αστράρχη, ελάτε να σας φιλοξενήσω... θα στήσουμε κρεβατάκια από βιβλία, απλά φέρτε τους υπνόσακους!
Ευχαρίστως και ευχαριστώ για την ευγενική πρόσκληση!

Ανταποδίδω και καθώς είμαι τυχερός και έχω προνοήσει ο καναπές στη βιβλιοθήκη να γίνεται κρεβάτι δεν θα χρειαστείτε υπνόσακους!

Μόλις τώρα τα μέτρησα είναι ακριβώς 664 όλων των ειδών και των μεγεθών-χωρίς περιοδικά,ντοσιέ, φωτοτυπίες,άλμπουμ πάσης φύσεως κλπ.
Μεγάλη αλήθεια αυτό για τη μετακόμιση:σκέφτομαι με τρόμο την επόμενη!

Γυρω στα 760-εννοειται οτι 4-5 βιβλια που τα εχω διπλα ,τα μετραω μια φορα και τα εργα σε τομους τα μετραω ως ενα βιβλιο -εκτος απο τη σειρα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ(11 τομοι με σχετικη αυτοτελεια).
Εννοειται δε μετρησα Λεξικα,διδακτικα βιβλια,περιοδικα Ιστοριας ,παρα μονο καποια απο τα πανεπιστημιακα συγγραμματα της Σχολης μου,στα οποια ομως ευχαριστως ανατρεχω και τωρα ακομη ,ειτε για συμβουλες,ειτε για τερψη.

Αιντε να τα δεκα-χιλιασω τα βιβλιαρακια μου!!!!Και να καταφερω να τα διαβασω ΟΛΑ!

ΥΓ Θα ειχε ενδιαφερον να μετρουσαμε τι ποσοστο απο τα βιβλια στη βιβλιοθηκη μας εχουμε ηδη διαβασει.

Last edited:
Μετά από μία όμορφη πλημμύρα έχασα σχεδόν όλα μου τα βιβλία οπότε απάντησα 51-100. Πιο πριν σίγουρα είχα πάνω από 300-400, αν σκεφτείτε ότι όσο σπούδαζα επί 3 χρόνια αγόραζα κατά μέσο όρο 2 θεατρικά βιβλία/βδομάδα.
Κάποια χάθηκαν κατά την γνωριμία του σκύλου μου με το σπίτι... Μασούλησε αρκετά όταν ήταν μωρό μπορώ να πω... Αδυναμία του ο Σαίξπηρ...

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Μετά από μία όμορφη πλημμύρα έχασα σχεδόν όλα μου τα βιβλία
αληθινά με στεναχώρησες.. :(

μου θύμησες την αδερφή μου που η υγρασία τής χάλασε αρκετούς καλούς δίσκους βινυλίου. :(

Άσε... ήταν όταν πήγα να μείνω μόνη μου. Πήγα να συνδέσω το πλυντήριο και αντί να κλείσω τη βάνα, μου έμεινε στο χέρι! κι ένα συντριβάνι δεν έκλεινε με τίποτα! Πέταξα: κρεβάτι, υπολογιστή, βιβλία, ρούχα, οτιδήποτε υφασμάτινο κα, καθώς στην περιοχή που μένω (Ανθούσα) υπάρχει τόση υγρασία που ένα μήνα μετά το στρώμα του κρεβατιού ήταν ακόμα βρεγμένο. Ευτυχώς ήταν μονοκατοικία και βοήθησε όλη η γειτονιά να βγάλουμε έξω κάποια πράγματα μέχρι να βρούμε πώς κλείνει η γενική βάνα του σπιτιού. Να σου πω την αλήθεια όμως, γελάω όταν το σκέφτομαι! Το κακό με τα βιβλία ήταν ότι επειδή ήταν η πρώτη μέρα που θα έμενα μόνη μου, δεν τα είχα βγάλει καν από τις κούτες. Οπότε χαλάσαν μαζικά δυστυχώς!