Πόσα βιβλία έχετε στην βιβλιοθήκη σας;

Πόσα βιβλία έχεις στην βιβλιοθήκη σου;

• 0 έως 10

Votes: 0 0,0%
  • 11 έως 50

Votes: 7 7,4%
  • 51 έως 100

Votes: 16 17,0%
  • 101 έως 200

Votes: 16 17,0%
  • 201 έως 300

Votes: 8 8,5%
  • 301 έως 400

Votes: 12 12,8%
  • 401 έως 500

Votes: 8 8,5%
  • 500 έως 1000

Votes: 15 16,0%
  • 1000 έως 2000

Votes: 7 7,4%
  • πάνω από 2000

Votes: 5 5,3%

• Total voters
    94
Την γνώμη μου είπα Μακρυγιάννη, δεν κατηγόρησα κανέναν. Μπράβο σε όσους έχετε μεγάλες βιβλιοθήκες:) απλά έμενα προσωπικά δεν μου αρέσει να κρατάω βιβλία που δεν έχω σκοπό να ξαναδιαβάσω.

Προς Θεού, δεν το εξέλαβα σαν κατηγορία.:))) Άλλωστε, τα περισσότερα μέλη της Λέσχης έχουν την ίδια γνώμη με εσένα.:))) Εγώ προσπαθώ να περάσω την ιδέα της παράλληλης υλικής - αισθητικής - συναισθηματικής αξίας του βιβλίου. Είχα και τη Διατσέντα (που ασχολείται με τη βιβλιοδεσία, τη συντήρηση των βιβλίων κλπ) για σύμμαχο, αλλά με εγκατέλειψε εσχάτως. :χαχαχα:

Last edited:
Μμμ στο περιπου και χωρις πανεπιστημιακα/εργασιας, κομικ, περιοδικα τυπου National και εγκυκλοπαιδειες/ταξιδιωτικους οδηγους το νουμερο ανερχεται στα 2200κατι...με ολα τα προηγουμενα μαζι (ιδιως τα κομικ) κοντα στις 3000 βιβλια....

Εεεμ.....σαν καταληψη χωρου/ποσοτητα δεν μου ειχαν φανει ποτε τοοοοσα πολλα...τωρα που γραφω το νουμερο ειναι καμποσα εδω που τα λεμε....

Βεβαια επειδη πολλα ειναι κληρονομια που λεμε και ειμαι και καπως μικρος.... διαβασμενα ειναι περιπου τα 1100

*Αν βγαλουμε τα παιδικα/εφηβικα βιβλια (εχω οοολα μου τα βιβλια κρατημενα ) το παραπανω νουμερο πεφτει κατα 250-300 και στις δυο κατηγοριες.

Και καποια στιγμη θελω να μαθω βασικα βιβλιοδεσιας ωστε να εχω τις αναγκαιες γνωσεις συντηρησης-καθαρισμου τους γιατι καποια εχουν κλεισει τον αιωνα....

Συνολικα εχω να πω οτι αμα βγαινεις για καφε και κοιτας τους γυρω να πινουν γτ πριν βγητε παλι πηγες για βιβλια ετσι καταληγεις :))))

Last edited:
Σίγουρα στο σπίτι που μένω είναι περίπου 400 βιβλία, αλλά υπάρχουν σίγουρα καμιά 200ρια με 300 στο πατρικό που λόγω χώρου δεν μπορούν να έρθουνε εδώ δυστυχώς. Θα μπορούσα να είχα και παραπάνω, αλλά δυστυχώς κάποια πετάχτηκαν από την μάνα μου (χωρίς να το ξέρω πολλές φορές) και κάποια δανείστηκαν από την αδερφή μου (επίσης χωρίς να το ξέρω και εννοείται χωρίς την άδειά μου), που βεβαίως δεν επιστράφηκαν ποτέ