Το μιλκο δεν μου αρεσει καθολου....επισης τα κατεψυγμενα του λιντλ και του μασουτη ειναι του μπραμπσταθη....Πολλά παραδείγματα!!
Πρώτα απ όλα όλα προιόντα φασόν παράγονται από μεγάλες φίρμες...
πχ Το γάλα του Lidl το παρήγαγε παλια Όλυμπος. Το μόνο πράγμα που άλλαζε ήταν την χάρτινη συσκευασία. Από τα όμορφα και στυλιστικά προσεγμένα κουτιά της δικιάς του φίρμας περνούσε στα μονοχρωμα και αδιάφορα χαρτοκούτια του Lidl.
Επίσης η Creta Farm και ο Υφαντής παρασκευάζουν πολλά από τα αλλαντικά που κυκλοφορούν φασόν στον Γαλαξία, το Μαρινόπουλο, κλπ κλπ...
Όταν αγοράζουμε φίρμα εν μέρει πληρώνουμε την συσκευασία και την διαφήμιση χωρίς βέβαια κι αυτό να είναι απόλυτο.
Ας πούμε το Επιλεγμένο Γάλα Όλυμπος στο μπουκάλι είναι μοναδικό προιόν και δεν θα ήθελε ποτέ η επιχείρηση να το εμφιαλώσει για κανένα άλλο πελάτη. Οπότε εκεί πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά παίρνεις και ποιότητα. Το ίδιο και για τα προιόντα Εν Ελλάδι της Creta Farm.
Τώρα αν μπορεί κανείς να καταλάβει την διαφορά της καπνιστής γαλοπούλας εν Ελλάδι από την καπνιστή γαλοπούλα Γαλαξία, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Μάλλον δεν μπορεί κανείς...
Κάποια στιγμή κυκλοφορούσε το κακάο Μίλκο της Δέλτα. Όλοι είχα ενθουσιαστεί με αυτό το κακάο και έλεγαν πως πρόκειται για μοναδικό προιόν σε γεύση και υφή.
Λοιπόν σε τυφλό τεστ που οργανώσαμε σε μια βιομηχανία που δούλευα από τα 5 κακάο που δοκιμάσαμε το Μιλκο βγήκε 2 από το τέλος!!!! :χαχαχα:
Τα άτομα που είχαν συμμετάσχει στο τεστ ήταν άτομα τα οποία την προηγούμενη μέρα μιλούσαν για το Μίλκο με τα καλύτερα λόγια...
Εγω με το αλκοολ εχω ιδιαιτερη σχεση.στο σπιτι δεν προκειται ποτε μα ποτε να ανοιξω να πιω οτιδηποτε μαζι με το φαι ειτε ακομα και αν καθομαι.Μπορει να κανω να πιω και δυο και τρεις μηνες αλλα οταν θα πιω το σηκωνω πολυ.πινω αρκετα μεγαλη ποσοτητα.συνηθως πινω τζιν και 3-4 ποτηρια τα εχω χαλαρα.Μπυρα θα πιω μονο οταν τα οικονομικα μου δεν μου επιτρεπουν να πιω κατι αλλο και σχεδον παντα θα πιω μαυρη μπυρα.....τελευταια προτιμω την μαυρη φιξ.....Γενικα αλλες εξαρτησεις δεν εχω.δεν καπνιζω και καφε θα πιω σπανια αν δεν εχω ορεξη να πιω κατι αλλο οταν βγαινω εξω.με την ζαχαρη ειχα μεγαλο θεμα αλλα εδω και 2 μηνες δεν εχω βαλει ουτε κοκκο στο στομα μου.οχι μονο απο γλυκα κτλ αλλα εκοψα και ολα τα επεξεργασμενα τροφιμα που ηταν πηγη ζαχαρης.....βλεπω απιστευτη διαφορα στο σωμα μου