Ευκαιρία να ξυπνήσω αυτό το θέμα απευθυνόμενη στον Μπέιζιλ (εχει πρόλογο, μην παραιτηθεις).
Καποια στιγμή είχα αναφέρει την Tripel Karmeliet και μου είπες οτι την δοκίμασες και σου άρεσε. Το λοιπόν, το Σαββατο της 28ης Οκτωβρίου κάπου ήθελα να πάω τα αγόρια και δεν μου κατέβαινε ιδέα ικανοποιητική. Την ώρα που λουζόμουν (παθαινω φοβερές αναλαμπές αυτη την ώρα, εισχωρεί το πάραμπεν στα εγκεφαλικά κύτταρα και κάνει ξαστερια), που λές, μου ήρθε μια φανταστρουμφική ιδέα: Να πάμε στο
fairytale, με γνώμονα οτι ο Ο. θα το φχαριστηθεί.
Έλα, όμως, που άρχισε να βρέχει και περίμεναν απεξω καμια δεκαριά παρέες... Παραδίπλα, βρίσκεται μια πολυ
ενημερωμένη και συμπαθητική μπυραρία και αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε εκεί την τύχη μας. Ηταν νωρίς, χωρίς κόσμο ή κάπνα για τον μικρό και, ναι, ο Ρωχάμης πηρε το βάπτισμα του πυρός.
Ρωτάω, που λες, τον σερβιτόρο αν έχει την
Delirium Tremens που την είχα καημό μιας και δεν τη βρίσκεις ευκολα και αφού του δινω εναλλακτική, γυρνάει με το πολυπόθητο λευκό μπουκάλι και τα ροζ ελεφαντακια (με χαρά θα το
αλλαζα) και το αντίστοιχο ποτήρι (ίδιο με αυτό της tripel karmeliet, μονο που έχει ελεφαντάκια). Μ' αρεσε πάρα πάρα πολύ, ρώτησα αν μπορώ να πάρω το μπουκάλι, μου το δώσανε, ζήτησα και το ποτήρι, μου το αρνήθηκαν. Ζητησα να το αγοράσω, με αγνόησαν, το διεκδίκησα λόγω της ημέρας, δεν τους έπεισα (καθάρματα).
Επνιξα τον πόνο μου σε μια
La Trappe Dubbel.