Πότε ξανά; (μιαμ.. καλό ήτανε!)

μέσα για τετάρτη!
(σόρι που εγκατέλειψα χθες, η βδομάδα ήταν κάπως περίεργη, η επόμενη ελπίζω να είναι πιο νορμάλ)

τι μιαμ καλέ; σε μεζεδοπωλείο ήσουνα; :))))
εσείς κανονίστε και βλέπουμε. μη βασίζεστε πάνω μου γιατί το πρόγραμμα είναι πιο τρελό κι απ' της τρελής τα τρελά μαλλιά :χαχαχα:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Τρίτη ή Πέμπτη :μήπως;:

θα με βόλευε πολύ περισσότερο!

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Έχω έτοιμα λήμματα στο στικάκι μου!
είμαι οπλισμένος κι επικύνδινος! :ωραίος:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Πότε ξανά;

Παίξαμε, ήτανε 11 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη κι ήταν καλά! :)

Πότε ξανά; Θα πρότεινα πάντως να είναι κατά τις 9:00 μ.μ. επειδή διαπίστωσα πως στις 6:30 μ.μ. που ξεκινήσαμε την Πέμπτη, πολύς κόσμος ακόμη εργαζόταν κι αδυνατούσε να παίξει. :ανέκφραστος:

Οκτάνα

Ανάστροφη Ταξιδεύτρια
Κι ακόμα αργότερα καλέ μου Φαροφύλακα...Προσωπικά τις Πέμπτες επιστρέφω μετά τις 10 το βράδυ σπίτι απ'τη δουλειά :λυγμ:. Γιατί κανονίζετε καθημερινές; Οι Κυριακές δεν παίζουν;

Κι εγώ λοιπόν στο παιχνίδι. Παρακάτω είναι οι ώρες που μπορώ ή δε μπορώ:

- Κάθε Τρίτη και Πέμπτη έχω μάθημα.
- Λοιπές καθημερινές από τις 18:30 και μετά είμαι ελεύθερος.
- Τα ΣΚ είμαι επίσης ελεύθερος, αλλά συνήθως δεν ανοίγω υπολογιστή ή είμαι εκτός σπιτιού. Ξεκουράζω τα ματάκια μου. Αν ωστόσο κανονιστεί ΣΚ, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα.

Αυτά ισχύουν σε γενικές γραμμές. Ανά περίοδο υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις π.χ. κάποια Σ ή Κ είμαι εκτός Αθήνας, κάποιες Τετάρτες πάω στη μοτολέσχη μας ή κάποια απογεύματα δουλεύω. Αυτά θα ανακοινώνονται πριν από κάθε παιχνίδι.

Λορένα

Πολεμίστρια του Φωτός
Δεν μπορώ μετά τις 9 το βράδυ, και τα Σαβ/κα.

Λυπάμαι, αλλά μέχρι να φτάσω στο σπίτι τις καθημερινές και να ηρεμήσω με παίρνει αρκετή ώρα για να μπορέσω μετά να σταθώ στον η/υ.

Σαβ/κα.. κάτι μπορεί να γίνει, αν και συνήθως το αποφεύγω. Ωστόσο αν γινει κάτι οργανωμένο, θα φροντίσω να αφιερώσω χρόνο.

Μετά τις προγραμματικές μου δηλώσεις, έρχομαι να προσθέσω τις παρακάτω εξαιρέσεις:

- Αδυνατώ ΠΑ, ΣΑ, ΔΕ 19, 20 και 22 Δεκεμβρίου.
- Από 23/12 εώς 6/1 δεν έχω μαθήματα, άρα οι Τρίτες και Πέμπτες είναι ελεύθερες.
Αυτό μου θυμίζει εκείνο το αμίμητο του Μπουρνέλη: "εγώ τα κατάλαβα όλα! λίγο μου ξέφυγε η αρχή, η μέση, και το τέλος!!!" :ουχ:

Κατά τα άλλα είσαι πολύ διαθέσιμος! :μουάχαχα:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
και πάλι Πέμπτη;

Για ημέρα λοιπόν, θα πρότεινα αυτήν την Πέμπτη ώστε να είναι και ο Αριστοτέλης! Τώρα για την ώρα... για να δούμε! :ανέκφραστος:

Τελικά πράγματι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Φτου σας! :γκρμφ:
Εγώ φταίω που προσπάθησα να κάνω τα εύκολα δύσκολα... εεε... τα δύσκολα εύκολα ήθελα να πω. Είναι που βρίσκομαι και σε δύσκολη εποχή. :λυγμ:

Το σίγουρο είναι ότι ούτε αυτή την Πέμπτη μπορώ (όπως ήδη αναφέρω).

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
ουχ!

Παρεμπιπτόντως, σήμερα δεν βλέπω να παίζουμε. Δεν ορίσαμε ώρα και γενικώς δεν βλέπω κινητικότητα! :ουχ:

Λορένα

Πολεμίστρια του Φωτός
Παρεμπιπτόντως.. πότε θα ξαναπάιξουμε?

Και τώρα που είναι ο Γλωσσολάγνος κοντά, αλλά.. δύσκόλο και πάλι το βλέπω..να μαζευόμαστε!

Λορένα

Πολεμίστρια του Φωτός
Δεν ειδα απαντηση στο ερωτημα μου, και το ξανα διατυπωνω..

Πότε θα ξαναπαιξουμε?

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
να πούμε για μεθαύριο την Πέμπτη; (13 Ιαν.) :)
και τί ώρα;

Για μένα πάντως είναι αδύνατο την Πέμπτη... Μπορώ μόνο:
Τετάρτες και Παρασκευές μετά τις 18:30
Σαββατοκύριακα

Από 11 Φεβρουαρίου όμως, θα μπορώ:
όλες τις εργάσιμες μετά τις 18:30
και τα Σ/Κ οποιαδήποτε ώρα