Πότε ξανά; (μιαμ.. καλό ήτανε!)

Οκτάνα

Ανάστροφη Ταξιδεύτρια
Δουλεύω και τις 2 μέρες. Είμαι ελεύθερη μετά τις 11 το βράδυ. :γρμβ:
Ξεκινήστε εσείς, θα μπει και η αφεντιά μου με την πρώτη ευκαιρία!

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
είδες πώς ξεφεύγει καμιά φορά; ελπίζω να μην γίνει μπέρδεμα.

λοιπόν, διορθώνω:

Σήμερα στις 9:00 το βράδυ όλοι στο ομιλητήριο με τις λέξεις και τους ορισμούς ήδη γραμμένα στον κειμενογράφο.

(Έστειλα ηλεμήνυμα με την σωστή ώρα, ελπίζω τώρα πια να είναι όλοι ενήμεροι ως προς το αληθές)

Πέρασε ένας μήνας από το προηγούμενο. Θα ξαναπαίξουμε;

Δηλώνω από τώρα ότι μπορώ κάθε Τρίτη βράδυ από τις 21.00 και μετά.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Πέρασαν... μήνες από το προηγούμενο.. Είστε για νέο λεξικοπαίχνιδο μέσ' στην εβδομάδα;

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Πέμπτη, για παράδειγμα; Στις 9:00; Ποιος ειναι μεσα;

Λορένα

Πολεμίστρια του Φωτός
Σοφκι και Φεγγαραδα, οι κανονες αυτου του παιχνιδιου στην απλουστευμενη μορφη τους εχουν ως εξης :

Καποιος (η μανα τον λεμε) βαζει μια αγνωστη λεξη, και ολοι οι υπολοιποι, στελνουν πμ στην μανα, με μια ερμηνεια της λεξης. Δεν εχει σημασια αν ειναι σωστη ή οχι (φαντασια θελει), οτι μπορει κανεις να φανταστει οτι μπορει να σημαινει αυτη η λεξη.

Τις απαντησεις ολων, τις αναρτα η μανα, μαζι με την ερμηνεια του λεξικου, και μας καλει να μαντεψουμε ποια ειναι η σωστη.

Ξανα πμ, στην μανα, με την μαντεψια μας.

Αυτος που μαντεψε σωστα.. κερδιζει ποντους.
Επισης κερδισει ποντους και αυτος που ξεγελασε καποιον αλλον και ψηφισε την δικη του λανθασμενη ερμηνεια.

Σημ. Γι' αυτο.. οταν αρχικα δινουμε την ερμηνεια μας, να την γραψουμε με τετοιο τροπο, που να φαινεται σαν να ειναι απο λεξικο, ωστε να ξεγελασουμε οσους πιο πολλους μπορουμε ;)

Last edited:

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Αν θα γίνει παιχνίδι απόψε, θα είμαι μαζί σας λίγο μετά τις εννιά, οπότε θα παίξω από την 2η γύρα περίπου και μετά.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
εγώ το ξέχασα τελείως και δεν θα μπορέσω απόψε χώρια που δεν είδα και αρκετές δηλωμένες συμμετοχες.. ας πάει άλλη μέρα. :)

Λορένα

Πολεμίστρια του Φωτός
Το πρωτο παιχνιδι της λεσχης!!

Παει καιρος που δεν το παιξαμε, μηπως ειναι καιρος να το θυμηθουμε τωρα που μαζευτηκαμε και μπολικοι ; ;)

ενδιαφερον φαινεται το παιχνιδι,αλλα δεν πειθομαι και πολυ ευκολα,πως κανενας δεν κλεβει ή ακομη και εγω.. Περα απο την τεραστια προσπαθεια που θα καταβαλω να μην ανοιξω δευτερη σελιδα στον Firefox. :-)

Τι να κλεψετε, ρε παιδια;;;Πλακα θα εχει ο καθενας να δινει ξεκαρφωτες ερμηνειες, δεν εχει νοημα να κλεβουμε....

Λορένα

Πολεμίστρια του Φωτός
Να ανοιξεις Βασιλιε (χρονια πολλα για την γιορτη σου κιολας :) ).. και 2 και 3 σελιδες :)

Απλα αυτος που θα διαλεξει την λεξη πρεπει να την εχει τσεκαρει νωριτερα οτι δεν θα την εμφανιζει πουθενα ;)

Πλακα πλακα.. μεχρι και στην βιβλιοθηκη (με τα πολλα λεξικα) κατεφυγα, για να βρω λεξεις και να τις ελεγχω για να δω αν βγαινουν στο γκουγκλισμα