Πότε ξανά; (μιαμ.. καλό ήτανε!)

@Φάρε το σκέφτηκα κι εγώ αυτό που λες και ίσως θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποια χρονικά όρια, πχ 15' για κάθε ορισμό και 5' για να ψηφίσουμε, όμως ο παίκτης θα πρέπει να μην έχει άλλες υποχρεώσεις, και τότε γεννιέται το ερώτημα, πόσοι θα μπορούν να βρουν 2ώρες -περίπου- ελεύθερο χρόνο, και πότε; Θα ταιριάξουν οι ώρες αυτές με των υπολοίπων;
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Στην ουσία όλοι κάνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν άρα μην περιμένεις μεγάλη βελτίωση στον χρόνο.
 

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Εμένα δεν με πειράζει η χρονοκαθυστέρηση. Έτσι κι αλλιώς είμαι στο μαγαζί και κάνω μαζί και άλλα πράγματα. Προσπαθώ βέβαια να παίζω γρήγορα. Όμως δεν βλέπω να υπάρχει γενικά διάθεση. Ελάχιστα μέλη έχουμε ενδιαφερθεί.
 

Λορένα

Πολεμίστρια του Φωτός
Γι'αυτο Ιζι, και αργησαμε τοσο μεχρι να το ξαναπαιξουμε.

Απο την στιγμη ομως που βρεθηκαν 2-3 ατομα που τους αρεσει, κουτσα στραβα βγαινει και ετσι. Και ολο και καποιος θα βρεθει επιπλεον :)
 
Παιδιά, είμαι κι εγώ μέσα για το παιχνίδι, έχω σκεφτεί και λέξεις. Θα έπαιζα και την προηγουμενη Κυριακή απλα δεν μπορούσα.
 
Μου είπαν σήμερα μια περίεργη λέξη (δεν λέω ποια!) και αμέσως θυμήθηκα το λεξικοπαίγνιο!

Άντε να αράξουμε -ο καθένας σπίτι/αυλή/βεράντα του-, να βάλουμε μουσικούλα -ο καθένας το είδος που προτιμά-, να πιούμε κι ένα ποτάκι -οχι μπύρα κάνει κοιλιά, κανένα αφρώδες πχ moscato- και να ξαναπαίξουμε τώρα που έχει και δροσούλα για να το τραβήξουμε κάμποση ώρα -εντάξει, δεν θα ξημερωθούμε κιόλας-;
 
Ναι Λορένα! Βέβαια τώρα το καλοκαίρι δεν υπάρχει ΣΚ χωρίς γάμο ή βάφτιση ή πανηγύρι αλλά νομίζω μια Παρασκευή ή Κυριακή θα βολέψει!
Για να βλέπω ενθουσιασμό!:γιούπι:
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Παρεμπιπτόντως, σήμερα το βραδυ θα παίξουμε εδώ, μια μεγάλη παρέα Dixit, το οποίο είναι ενα πολύ συγγενικό παιχνίδι (αν και δεν έχει να κάνει με ορισμους λεξεων αλλα περιγραφή εικόνων.)
 
ντίξιτ, όπως ''ντίξιτ ντόμινους ντόμινο μέο'' ;; πώς παίζεται ; ή θα το δούμε στην πράξη, φρφλκ ; ενδιαφέρον φαίνεται ... σε τόπικ, ή στο τσάτ ; και τί ώρα περίπου ;

:)
 
ευχαριστώ, έλλη, πράγματι δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον και χαριτωμένο.
φαντάσθηκα ότι ήταν κάποιο παιγνίδι που θα παιζόταν εδώ, στο σάιτ αυτό.
χμμμ ... όνλάϊν ... πώς να αφηγηθεί κανείς ... και παραστατικά κι όλας ...

:))

τηλεδιάσκεψη ; τηλεπάθεια ίσως ;
 
Top