Πώς αρχίζει, πώς τελειώνει

Το περίμενα ότι θα το βρείτε εύκολα..η πρώτη φράση ιδίως κάνει μπαμ..αν δεν το βρει πάντως κάποιος αλλος μέχρι το απόγευμα πείτε το κάποιος από εσάς που το βρήκατε.

Η πρώτη πρόταση είναι γνωστή!😍 Ξέρω για ποιο βιβλίο μιλάτε, χωρίς να το έχω διαβάσει. Επειδή τώρα δεν μπορώ να πάρω τη σκυτάλη (δεν βρίσκομαι σπίτι, και θα χαλάσει η ροή του παιχνιδιού), θα κάτσω δίπλα στον Ιαβερη και θα περιμένω:))))

Ωραία, ωραία, συνεχίζω!
Μέσα στη βαθιά σιωπή και την ερημιά της λεωφόρου τα κάρα των περιβολάρηδων ανέβαιναν κατά το Παρίσι (...) --
"Τι αλήτες αυτοί οι τίμιοι άνθρωποι!"

Ναι, η παρορμητικότητά μου, πάλι, χάλασε άλλο ένα παιχνίδι. Να δώσω κάποια στοιχεία πριν το κάψουμε, ο συγγραφέας είναι αγαπημένος μου (Γάλλος), δεν ζει--σας έχω ζαλίσει λίγο με αυτόν. Το βιβλίο είναι από σειρά. Από τα 20, συνολικά, ανήκει στην πρώτη δεκάδα.

Παίρνω τη πρωτοβουλία και συνεχίζω το παιχνίδι μιας και δεχόμαστε εκατοντάδες μηνύματα από ανθρώπους που θέλουν να παίξουν. :ρ Τα λίγα ελληνικά βιβλία που έχω αυτή τη στιγμή στην κατοχή μου δυστυχώς κάνουν καραμπάμ από τη πρώτη φράση τους οπότε έχω επιλέξει ένα βιβλίο στα αγγλικά το οποίο όμως δεν θεωρώ ιδιαίτερα δύσκολο να το βρείτε.

My book was the talk of the town.

Thanks to Harry I already have books, now I'm setting off in search of love.

Μη σπρώχνετε, ένας ένας! :χαχα:

Όχι φίλε μου, το έχω παραγγείλει αλλά ακόμα δεν έχει έρθει το αριστούργημα στα χέρια μου. :χαχα: Πρόκειται για βιβλίο μπεστ σέλερ της περασμένης δεκαετίας και έχει τιμηθεί με διάφορα σπουδαία βραβεία. Δεν είναι τύπου αποχρώσεις και λυκόφως πάντως.

(Ιαβέρη, χίλια καλά να βρεις! Δούλευα εκείνη την ώρα με 50 tab ανοιχτά, και άλλο ένα στη λέσχη για να τσεκάρω κινητικότητα. Όσο έβλεπα μούγκα τόσο αγχωνόμουν ότι κατέστρεψα το παιχνίδι. Καλή συνέχεια! :γιούπι:)

Α, ωραία. Ένα ευκολάκι.

Ήταν αρχές του Ιούλη.

.................................
.................................

Αυτό θα αποτελούσε το θέμα ενός άλλου αφηγήματος, αυτό εδώ τελείωσε.

Πάλι κατι μου θυμίζει, η τελευταία αυτην την φορά φράση, αλλά πάλι δεν μπορώ να το βρω. Μαλλον θα χρειαστούμε ξανά βοηθεια.