Πώς επεξεργάζομαι την υπογραφή μου;

Πίνακας ελέγχου χρήστη, αριστερή στήλη -> οι ρυθμίσεις μου -> το προφίλ μου -> επεξεργασία υπογραφής

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Α, νομιζω ειναι ενας απο τους περιορισμους που ισχυουν για τα καινουργια μελη. Υπομονη :)

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
@ΑναστασίαΚ: θέλει να συμπληρώσεις 10 μέρες παραμονής στην Λέσχη.. Κοντά είσαι ;)

@Αντερωτας
ευχαριστώ για τη βοήθεια:)

@φαροφύλακας
σας βρίσκω οργανωμένους και στη λεπτομέρεια!:πάνω:

αναμένω λοιπόν!!

Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ισχύει όντως τέτοια απαγόρευση, μιας κι εγώ λαμβάνω το μήνυμα από το direct link:
"Sorry, you are not permitted to have a signature"
Mε όλη την δυνατή ευγένεια, προς τί ένας τέτοιος περιορισμός στα νέα μέλη;
Εξυπηρετεί κάτι που δεν αντιλαμβάνομαι;
Έχω δε χρησιμοποιήσει 2-3 φόρουμ με το ίδιο στήσιμο, lay out, και δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα.
Και είναι λογικό, διότι οι περιορισμοί δημιουργούν μία αρνητική ατμόσφαιρα, πρωτίστως στα νέα μέλη, τα οποία αισθάνονται μειονεκτικά έναντι των υπολοίπων, και σίγουρα δεν συνάδουν με την φιλόξενη διάθεση και δη της ....καλωσοριστικής αρχής.
Αυτά τα ολίγα και ...καλώς σας βρήκα. :)

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ενίοτε έχουμε εγγραφές από "αλεξιπτωτικά" μέλη τα οποία μπαίνουν, στέλνουν π.μ. του τύπου "δακτυλογραφήσεις τόσα ευρώ η σελίδα" και κοτσάρουν και έναν σύνδεσμο στην υπογραφή προς κάποιο προσωπικό ιστολόγιο.

Έτσι υπάρχει αυτή η δικλείδα ασφαλείας.

Τώρα έχεις δίκιο πως κάποιο νέο μέλος θα νιώσει αρχικά λίγο μειονεκτικά. Όμως είναι για πολύ λίγο καθώς τσατ-πατ ανοίγουν τα πάντα.

:ναι:

Ενίοτε έχουμε εγγραφές από "αλεξιπτωτικά" μέλη τα οποία μπαίνουν, στέλνουν π.μ. του τύπου "δακτυλογραφήσεις τόσα ευρώ η σελίδα" και κοτσάρουν και έναν σύνδεσμο στην υπογραφή προς κάποιο προσωπικό ιστολόγιο.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Κατανοητό το επιχείρημά σας, αλλά δεν θα πάθει και κανείς κάτι εάν συμβεί κάτι τέτοιο.
Μετά από ολίγα λεπτά, μόλις γίνει ορατό σε κάποιον διαχειριστή, ο επίδοξος διαφημιζόμενος....επιτηδευματίας, θα ...πάει σπιτάκι του μια και καλή.
Είναι κρίμα να εστιάζουμε στους ολίγους ιδιοτελείς αγνοώντας και γιατί όχι, μειώνοντας, τους πολλούς ανιδιοτελείς.
Εικάζω ότι αντιλαμβάνεσθε πως μετά την πρώτη ..ενθουσιώδη ημέρα στο σάιτ, η επόμενη επίσκεψη θα εξαρτηθεί και από το πόσο "φιλικά" και άνετα νιώθει κάποιος εδώ.
Να είστε καλά.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ενταξει, περα απο το διαδικαστικό κώλυμα, ελπιζω δεν εχεις παραπονο απο την διαπροσωπικη ευγενεια και φιλικοτητα :))

Το "διαδικαστικό" φίλτατε, δεν είναι αυτόνομο. Δεν λειτουργεί ανεξέλεγκτα.
Ενεργοποιείται από τους υπεύθυνους :))
Και είναι αναπόσπαστο τμήμα της επιδειχθείσας "φιλοξενίας", μαζί με την ευγένεια και την φιλικότητα.
Και είμαστε μεγάλα παιδιά για να ανεχόμαστε τέτοιες φαιδρές απαγορεύσεις.
Ακούς εκεί να ...περιμένουμε 10 μέρες για να στείλουμε προσωπικό μήνυμα ή να βάλουμε μια υπογραφή ....
Ωσάν να είμαστε κρατούμενοι και να πρέπει να επιδείξουμε καλή διαγωγή για να ...κερδίσουμε τα "προνόμιά" μας ...
Με κάτι τέτοια αποδιώχνετε κόσμο από το, κατά τα άλλα, ωραίο αυτό σάιτ.
Ας είναι.
Καλή σου νύχτα.