Ράδιο Bach

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
βρεβρε, κάτι καλό ξεκίνησε εδώ...
Ραχμάνινοφ αγαπούσα πολύ στα φοιτητικά μου χρόνια.

Μου κάνει εντύπωση που σήμερα δεν συναντώ νέους να ακούνε κλασική μουσική. Πιστεύω πως η καλλιέργεια είναι ένας προσωπικός δρόμος στον οποίο έχεις την ευθύνη μόνος σου, και μάλλον δεν βοηθάει η εποχή των social media, η οποία βοηθάει, βέβαια, να διαλέξεις "pronouns"
:))))

Αργότερα θα ακούσω τί βάλατε, τρελόπαιδα!

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Εντάξει, η ομορφιά απερίγραπτη. Κι αυτό άκουσμα από τα φοιτητικά μου χρόνια. :αγαπώ:

Μεγάλο ταξίδι στον χωροχρόνο, αλλά μιας και είδα το όνομα του Piazzolla δεν μπορούσα να αντισταθώ:

Astor Piazzolla - Oblivion
Όταν ήμουν παιδί, μου έκανε μεγάλη εντύπωση το "I've Seen That Face Before" της Γκρέις Τζόουνς. Ήμουν παιδί, άντε μέχρι Γυμνάσιο, κι όμως, μου φαινόταν παράξενο το εξής: έβλεπα την απόλυτη ομορφιά του κομματιού, που φαινόταν πως είχε κάποια βαθιά μουσικά θεμέλια (σίγουρα θα το εξέφραζα κάπως αλλιώς, τότε), ενώ η Γκρέις Τζόουνς μου έμοιαζε περισσότερο με έναν, ας πούμε, διάττοντα αστέρα. Μεγάλος έπεσα πάνω στην πληροφορία πως ήταν διασκευή σε έργο του Πιατζόλα (που παιδί ούτε τον ήξερα), κι έτσι λύθηκε άλλος ένας γρίφος. :))))

Θυμάμαι χαρακτηριστικά, να αναρωτιέμαι πώς γίνεται η Γκρέις Τζόουνς να έχει ένα τόσο όμορφο τραγούδι.

Επειδή είσαστε όλοι ευαίσθητα παιδιά / νέοι / νιάτα κλπ, επιτρέψτε μου να ανεβάσω Σοπέν, διότι όπως είχε πει κι ο Γούντυ Άλεν "ο κόσμος χρειάζεται περισσότερο Σοπέν".:))))

Εξαιρετική η εκτέλεση από τον Ρουμπινστάιν σε ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχουν γραφτεί ποτέ για πιάνο.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Εξαιρετική η εκτέλεση από τον Ρουμπινστάιν σε ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχουν γραφτεί ποτέ για πιάνο.
Εγώ πάλι, δεν μπορώ να φχαριστηθώ τις παλιές ηχογραφήσεις, λόγω της κακής ποιότητας ήχου. :μπρ:

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Πεταλουδα, ξυπνησα με τετοια διαθεση, oblivion, (σχεδόν αντιφατικο ακούγεται :))))), αλλα αφού με προλάβατε, θα σας δειξω εγώ τωρα:
:ματιά:
Με λίγο ακόμα τέτοια διάθεση:

Humo - Carlos Libedinsky

Άντε και κάτι λίγο πιο χαρωπό:

HUGO DIAZ - Volver