Ράδιο metal

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Μόλις σήμερα ανακάλυψα ότι το τραγούδι I Surrender είναι των Rainbow, ανακάλυψη που με έκανε να συμπαθήσω ακόμα περισσότερο το τραγούδι αλλά και το συγκρότημα.

Πεταλούδα

..υποστήριζε -λανθασμένα ασφαλώς- ότι είναι το καλύτερο τραγούδι των Rainbow.
Συμφωνώ ότι δεν είναι το καλύτερο, ο Νικόλας παρακάτω εκφράζει ακριβώς αυτό που ένιωσα, αν και σχετικά πρόσφατα όπως είδατε, μιας και τον τελευταίο καιρό έχω κάνει μια μικρή στροφή προς την μέταλ.
Ήταν το πρώτο κομμάτι που είχα ακούσει από τους Rainbow κάπου στο Λύκειο.
Τότε νόμιζα πως ήταν ένα ποπ γκρουπάκι και μετά όταν άκουσα τις υπερδισκάρες τους Rising και Long Live Rock n' Roll κατάλαβα ότι ουσιαστικά ήταν η μπάντα που έβαλε τα θεμέλια στην μέταλ μουσική κι ας έγιναν γνωστοί από ένα ποπ/ροκ κομμάτι!!

Κι ένα από τα αγαπημένα μου (αν και κυκλοφόρησε λίγο πριν μπει η δεκαετία του '80):

Stargazer - Rainbow

@Πεταλούδα το Stargazer είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ των Rainbow (και όχι μόνο...).
Αφήνω εδώ και το παρακάτω, πιο σύγχρονο και χωρίς τον γίγαντα κοντό RJD.

έχω κάνει μια μικρή στροφή προς την μέταλ.
για πες, για πες :ναι:

Πεταλούδα

για πες, για πες :ναι:
Βάλε καφέ να στα πω, χωρίς ζάχαρη να είναι. :)))) Πάντα άκουγα ροκ, είχα και ακούσματα μέταλ από το περιβάλλον μου και αυτό το διάστημα ξεκίνησα να το εξερευνώ κι εγώ. Άρχισα από βατά συγκροτήματα και κομμάτια, δεν ξέρω πόσο στα βαθιά θα πέσω, ότι πρόταση καλοδεχούμενη.

Deep Purple - Lazy

@Πεταλούδα θα πάρω το θάρρος να σου προτείνω και εγω κάποια κομμάτια απο μεταλ συγκροτήματα. Δεν Δεν θα αναφέρω μόνο συγκροτήματα επειδή δεν μου αρέσει κάποιο συγκεκριμένα για να ακούσω πολλά κομμάτια τους πέρα από ένα δύο από κάθε συγκρότημα.

Alcest-sapphire, amenra-solitary reign, be'lakor-countless skies, nargaroth-seven tears are flowing to the river, aetherian-the rain, solstafir-fjara, burzum-lost wisdom, gojira-flying whales(αν και βασικά όλα τους), mgla-with hearts towards none, black sabbath-heaven and he'll, slayer-stain of mind, meshuggah-demiurge, apocalypse orchestra-garden of earthly delights

Καλή ακρόαση 🤘

@Εστελλ έδωσες πόνο!:))))
Πολύ μπλακοντεθ νομίζω για την Πεταλούδα!! Κάπου είδα και Burzum!! Με γύρισες πίσω στο σχολείο ρε συ!!

Να ανεβάσω κι εγώ ένα αγαπημένο και να συνδράμω στη μεταλλική εκπαίδευση!! (λίγο πιο μελωδικό)

Κάπου είδα και Slayer. Μου άρεσε πολύ ο πρώτος δίσκος θυμάμαι, μετά δεν τους άντεχα λόγω των αλλοπρόσαλλων σολαρισμάτων τους!
Παρ' όλα αυτά έχουν γράψει ύμνους!!

Πολύ μπλακοντεθ νομίζω για την Πεταλούδα!!
Και να φανταστείς αφησα απ' έξω τους mayhem και κάποια άλλα συγκροτήματα για να αποφύγω αυτό τον χαρακτηρισμό 🤣. Ήθελα να δώσω όλη την μαύρη γκάμα.

Alcest-sapphire, amenra-solitary reign, be'lakor-countless skies, nargaroth-seven tears are flowing to the river, aetherian-the rain, solstafir-fjara, burzum-lost wisdom, gojira-flying whales(αν και βασικά όλα τους), mgla-with hearts towards none, black sabbath-heaven and he'll, slayer-stain of mind, meshuggah-demiurge, apocalypse orchestra-garden of earthly delights
IC XC NIKA μ ολους τους σατανιστες!!

:)))):))))