Ρίξε δυο λέξεις για ένα... χριστούγεννο

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Χριστούγεννα, πρωτούγεννα, χαρά μεγάλη, πολλά ευχούμενα, τρελή κρεπάλη, χρυσό κεφάλι, θεϊκή αγκάλη, και πάμε τώρα χωρίς κανένα δώρο να γιορτάσουμε στο Βόλο!!! Γιατί εκεί οι κοπελιές δεν έχουν λούσα πολλά παρά μονάχα μάτια αμαρτωλά. Χριστός ξανά, γεννιέται απόψε, όπως παλιά, χωρίς μιλιά, την πίτα τώρα θα μοιράσει δίκαια!

Κι όμως, αποψε δεν έχουμε όρεξη για πίτες. Έτσι σηκώσαμε το βλέμμα στα ουράνια όμως εκεί ούτε ένα άστρο φωτεινό, παρά μονάχα βιαστικά αεροπλάνα! Κρίμα που εσύ και μόνο εσύ δεν εισαι σαν το απάτητο χιόνι, αλλά παραχρησιμοποιημένη, σαν το

παλιοπάπουτσο ενός

( κι εγώ δεν ξέρω τί είχες στο μυαλό σου, και πάλι, Μιχαλιό, με την "παραχρησιμοποιημένη" που μάς κότσαρες εδώ πέρα :ρ )

( κι εγώ δεν ξέρω τί είχες στο μυαλό σου, και πάλι, Μιχαλιό, με την "παραχρησιμοποιημένη" που μάς κότσαρες εδώ πέρα :ρ )
Εεεεεεεεε ναι...
Το απάτητο χιόνι ήταν πιο πονηρό νομίζω!!!! :αντιπαράθεση:
(Δε θα ήταν ωραία μια φατσούλα προδοσίας εδώ ε;;;Δύο φατσούλες!Μία με κουκούλα που να δείχνει την άλλη φατσούλα)

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Το απάτητο χιόνι ήταν πιο πονηρό νομίζω!!!! :αντιπαράθεση:
Οι λέξεις παίρνουν το νόημα που εμείς τους δίνουμε?.. :χαχα: Πονηρά μυαλά υπάρχουν, όχι λέξεις, λέει ο λαός μας. :φιρουλί:

που πληγώθηκε...

Last edited:

Λορένα

Πολεμίστρια του Φωτός
Φαροφυλακας : παλιοπάπουτσο ενός..

αναμεσα στα δυο, δεν πρεπει να μπει κατι;

Πεταλουδα :..που πληγώθηκε