Συνανάγνωση "Κουτσό"

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Καλημέρα Μόλις τελείωσα το Πόλεμος και Ειρήνη Αν ισχύει η συνανάγνωση ενδιαφέρομαι ακόμη. Κορτο Μαλτέζε κι εγώ είμαι εντάξει για μετά τις 11/6 Ευκαιρία να κάνω ένα διάλειμμα με κάτι πιο ανάλαφρο ως τότε

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Εγώ δεν μπορώ να συμμετέχω τώρα, αν και το θέλω πολύ.
Πέφτει το μεγαλύτερο μέρος της συνανάγνωσης με βάση το μέγεθος του βιβλίου, πάνω στην περίοδο της εξεταστικής.
Καλή συνανάγνωση να έχετε, όταν το ξεκινησετε! :)))

Δεν έχω πάρει μέρος ξανά σε συνανάγνωση και δεν ξέρω αν θα είμαι επαρκής . Θα ήθελα να δοκιμάσω όμως και πιστεύω πως μετά τις 11/6 θα μπορώ κι εγώ να συμμετάσχω .

Σαώρη

Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη είναι. Δεν αξίζει να περιμένετε! Καλή συνανάγνωση να έχετε! :)))

Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη είναι. Δεν αξίζει να περιμένετε! Καλή συνανάγνωση να έχετε! :)))
Κρίμα.... Εγώ πάντως είμαι της άποψης να μαζευτούμε όσο πιο πολλοί γίνεται γιατί στο Πόλεμος και Ειρήνη έμεινα εγώ κι ο κούκος.....

Αν θέλετε να το ορίσουμε για 15/07, προσωπικά δεν έχω αντίρρηση (αν και αναγκαστικά θα πάρει και τον Αύγουστο, μήνα που ντε φακτο θα έχουμε αποχωρήσεις λόγω των διακοπών-επιστροφών στα χωριά). Με το να έχουμε περισσότερο χρόνο για να το οργανώσουμε ίσως μαζευτούμε περισσότεροι, πάντως η εμπειρία μου λέει ότι κάθε συνανάγνωση έχει απώλειες και λίγες είναι αυτές που τις συνεχίζουν ως το τέλος πάνω από 4-5 άτομα, ειδικά αν μιλάμε για μεγάλο ή/και δύσκολο βιβλίο (και νομίζω ότι τόσο το Πόλεμος και Ειρήνη, όσο και το Κουτσό είναι και τα δύο).

Αν καταλήξετε σε κάποια ημερομηνία, θα υπάρξει ενημέρωση στην ομάδα της Λέσχης στο goodreads, απ' όπου συνήθως υπάρχουν άτομα που δηλώνουν συμμετοχή. Όπως είπε και ο Κόρτο όμως, αν μπει και ο Αύγουστος μέσα στο πρόγραμμα, θα πλατειάσει πολύ το πράγμα - άλλοι θα το τελειώσουν τις μέρες των διακοπών και θα βαρεθούν να περιμένουν να το ολοκληρώσουν όλοι, άλλοι θα το παρατήσουν τις μέρες των διακοπών και θα απογοητευτούν που η κουβέντα προχωρά χωρίς αυτούς, και η παρέα θα λειτουργεί αρκετά ετεροχρονισμένα, που εν τέλει δε θα είναι προς όφελος της συνανάγνωσης. Ίσως θα άξιζε να συζητηθεί μια μεγαλύτερη αναβολή, just my two cents.

1)Που είναι αυτο το goodreads;
2) Μπορούμε να κάνουμε δημοσκόπηση ;
3) Και εγώ θέλω να συμμετέχω αλλά γράφω Πανελλαδικές που τελειώνουν 19/06
4) Αν ξεκινήσετε νωρίτερα θα σας προλάβω
5) Το Κουτσό είναι του Julio Cortazar;
6) Αν δε το βρω στα ελληνικά και το κατεβάσω μέσω torrent στα αγγλικά και το διαβάσω από εκεί πειράζει;
7) Αν θέλετε να μαζευτούμε πολλοί θα μπορούσαμε να επιλέξουμε από κοινού ένα βιβλίου που θα ενδιαφέρει πολλούς
10 :ρ:ρ:ρ Θέληση μόνο να υπάρχει και όλα γινονται

Last edited:
1. Πριν λίγο ήταν εδώ, τώρα ψάξ'το στο google :)
2. Αν θέλουμε ναι. Για ποιο θέμα;
3. Αν θες, νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε μια βδομάδα...
4. Αν θες όμως περιμένουμε
5. Ναι
6. Οχι
7. Ίσως ναι, ίσως όχι
10. Όντως...

Νομίζω ότι έχετε δίκιο για τον Αύγουστο....Εγώ συγκεκριμένα δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξω υπολογιστή Δεν νομίζω να είμαι και πολύ συνεπής

Λοιπόν... Να το ξεκινήσουμε την επόμενη δευτέρα;

Ποιοι ενδιαφέρονται;

Ως πότε θέλετε να το διαβάσουμε;

Θα ακολουθήσουμε την γραμμική σειρά ή το "Κουτσό;"

Σαώρη

Εαν μπορούσα από μέρους μου θα είχες διαβάσει το ναι, το επόμενο λεπτό της ανάρτησης. Αλλά με κέρδισε η μνημειακή ζωγραφική όπως καταλαβαίνεις. :ρ

(Συγγνώμη που πετάγομαι, αλλά θα έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμη. Φοβάμαι πως την ανάρτηση #33 δεν την έχουν δει όσοι ενδιαφέρονται)

Οκ με δεδομένο ότι η ερώτηση αφορούσε το αν συμφωνούμε να το ξεκινήσουμε αύριο, ας το μεταφέρουμε 2 βδομάδες και ξαναρωτώ:

1. Λοιπόν... Να το ξεκινήσουμε την Δευτέρα 2/7;

2. Ποιοι ενδιαφέρονται;

3. Ως πότε θέλετε να το διαβάσουμε (όσοι ενδιαφέρεστε);

4. Θα ακολουθήσουμε την γραμμική σειρά ή το "Κουτσό;"

Αν έχετε να προτείνετε διαφορετική ημερομηνία το συζητάμε.

1. οκ
2. Εγώ ενδιαφέρομαι
3.Αυτό για τον Αύγουστο με προβληματίζει λίγο αλλά οκ Από την άλλη ο Σεπτέμβριος μου πάντα είναι χειρότερος τρέχω και δεν φτάνω οπότε να έχουμε τελειώσει σε 2 μήνες? Δεν ξέρω τι πρόγραμμα βγαίνει έτσι. Θα μας βοηθήσεις εσύ φαντάζομαι
4. και τις 2 :μουάχαχα::χαχαχα::τρέλα: (κλαίω)

Θα φτιάξω εγώ το πρόγραμμα (θα φροντίσω να το αναρτήσω μέσα στη βδομάδα). Θα ανοίξουμε και νέο νήμα σχολιασμού, θα στείλει πρόσκληση η Καστάλια στο goodreads, μιλάμε για μεγαλεία. :)

Αν συμφωνείς κι εσύ, θα πρότεινα σε πρώτη φάση να βγάλω πρόγραμμα βάσει της προτεινόμενης από τον συγγραφέα σειράς ανάγνωσης, και μετά, αν έχουμε ακόμα κέφι, ξαναξεκινάμε με την γραμμική σειρά (η οποία είναι και μικρότερη). Αν προτιμάς να το κάνουμε ανάποδα κανένα πρόβλημα.

Και ίσια και ανάποδα...:μουάχαχα: (κάτσε να μπορέσω να το βγάλω....) Μήπως να το κάνουμε 9/7 να συμμετέχει και η Σαώρη? Κατά την άποψη σου πόσους μήνες θέλει για να διαβαστεί το βιβλίο σε +ανάγνωση? Φοβάμαι λίγο αυτό με τον Αύγουστο Σεπτέμβρη που είπα

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.