Συνανάγνωση για την περίοδο μετά το lockdown, την λες και καλοκαιρινή.

Για να δούμε πόσοι μαζευτήκαμε έως τώρα!

1. Τσίου

2. Αννετούσκα
3. Άρτζι
4. Λήδα
5. Πεταλούδα
6. Γρίλος
7. Πλήθων
8. Αζαθοθ
9. Πρόξενος
10. Μπειζίλ Γκραντ
11. Πίκος Απίκος

12. Νικόλας Δε Κιντ

Δώδεκα λοιπόν ζωή να 'χουμε:))))
Να περιμένουμε λίγο ακόμα - μέχρι την Κυριακή - και Δευτέρα να ξεκινήσουμε;
Τι λέει η κοινή γνώμη;

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Εγώ σήμερα το παράγγειλα και σε καμιά βδομάδα μου είπαν θα το έχω. Μικρή θα είναι η χρονική απόκλιση, ότι αποφασίσετε παιδιά!

Έλλη Μ

Συντονιστής
Αγαπημένη μου Τσιου, δεν ειμαι σε φαση να καω με τον Λόουρυ και το ηφαίστειό του. Εναλλακτικα, λεω να διαβασω το middlemarch. :αργκ:
(Τελειωσα σημερα το βιβλίο του Samuel Butler, Η κοινή ανθρώπινη μοίρα, το οποιο διαβαζα απο το βιβλίο ενω, τα πρωινά, που πηγαινα στη δουλειά με τα ποδια, ειπα να δοκιμάσω να το συνεχίζω μεσω audio book. Το βραδυ διαβαζα το ελληνικο αντιτυπο, το πρωι ακουγα το αγγλικο πρωτοτυπο. Ωραια φαση το ακουστικο βιβλίο, καλα τα λέει η @Καστάλια τόσα χρονια. Και σκεφτηκα να δωσω μια ευκαιρία, κατα τον ιδιο τροπο, στο middlemarch.)
Αννετουσκα, δε θα τολμουσα ποτέ να συναγωνιστω σε προτάσεις τον Νικόλα. Εχει παντα κααατι ιδεεεες... μουρλια. :ματιά:

Απροπό, πολυ καλο κι ο Αυγουστος.

Πραγματικά, πειτε μου τι σας εταξε ο Νικόλας και σας επεισε να διαβάσετε τον Λοουρι. Μαλλον θελει να σας ξεπαστρεψει. :ρ

Νικόλα, προτεινω η επόμενή σου πρόταση να ειναι Πιντσον. :χαχα:
Εμένα μου έταξε Αύγουστο (ιδανικά τον μήνα Αύγουστο), αλλά προηγήθηκε η συμμετοχή μου στην συναναγνωση, οπότε θα κάνω την αποκάλυψη *δραματική παυση*
Ο Νικόλας είναι cult leader.
Ωπ!! Ύποπτες δοσοληψίες και τάξιμο μεταξύ των μελών;; :αράχνη:

*Πού δηλώνουμε συμμετοχή για να λάβουμε μέρος κι οι υπόλοιποι στις ύποπτες δοσοληψίες; :φρύδια:
** Πιντσον;; :ζντόινγκ: Με ρέγουλα τα μεγάλα πνεύματα βρε παιδιά, θα κλατάρουμε οι αναγνώστες...
Ωσάν τα πρόβατα ακολουθήσαμε τον τσομπάνη.
Ωχ! Αυτό μου θύμισε λιγάκι το σκηνικό με το σφαγείο στην προηγούμενη +ανάγνωση... Σαν τα πρόβατα στη σφαγή!! :αργκ::μουάχαχα:

Ωπ!! Ύποπτες δοσοληψίες και τάξιμο μεταξύ των μελών;; :αράχνη:

*Πού δηλώνουμε συμμετοχή για να λάβουμε μέρος κι οι υπόλοιποι στις ύποπτες δοσοληψίες; :φρύδια:
** Πιντσον;; :ζντόινγκ: Με ρέγουλα τα μεγάλα πνεύματα βρε παιδιά, θα κλατάρουμε οι αναγνώστες...

Ωχ! Αυτό μου θύμισε λιγάκι το σκηνικό με το σφαγείο στην προηγούμενη +ανάγνωση... Σαν τα πρόβατα στη σφαγή!! :αργκ::μουάχαχα:
Χαχαχα! Άρτζι, είδες άμα έχεις δυνατές αναφορές τι μπορείς να πάθεις;;

Όσο για τις ύποπτες δοσοληψίες :ψουψου:, είμαι με το μέρος σου, απαιτώ κι εγώ την ενσωμάτωσή μας αλλιώς θα γίνει χαμός. :αντιπαράθεση: