Συναυλίες και δρώμενα στην Θεσσαλονίκη

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Κάθομαι τώρα και κοιτάζω. Από τα πιο ενδιαφέροντα για εμένα, το προσεχές διάστημα:
  • Μάνου Τσάο στην Μονή Λαζαριστών, 20 Σεπτ.
  • Trentemøller στο Principal Mylos Complex, 14 Οκτ.
Η δική μου έμφαση στον Trentemøller.

Τον Μάνου Τσάο τον έχω ζήσει σε συναυλίες κόλαση, όπως στην Μαλακάσα και στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Στην πολιτισμένη Μονή Λαζαριστών, και μετά την "ελληνιστική" του περίοδο, περιμένω με ενδιαφέρον μιαν άλλη εκδοχή.

ε και φυσικά, με χαρά κι εδώ, πάντα:
  • Γιάννης Αγγελάκας & Παύλος Παυλίδης στο Θέατρο Συκεών Μάνος Κατράκης, 8 Σεπτ.

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Και τα τρία δρώμενα υπέροχα! Αύριο θα πάω Αγγελάκα, στην Τεχνόπολη, στην Αθήνα. Πριν λίγα χρόνια τον είχα δει μαζί με τον Παυλίδη και ήταν σούπερ συναυλία, αυτοί οι δύο, μαζί με τα συγκροτήματά τους, είχαν γράψει, τουλάχιστον για μένα, κοινή ιστορία, με εξέφραζαν και οι δύο εξίσου.

Θα έχω επισκέπτες αρχές Οκτωβρίου που δεν ξέρω πόσο το ψήνουν με τον Trentemøller για να πάω παρέα μαζί τους, όμως τον Μάνου Τσάου μάλλον θα τον δω - παραδίπλα από το σπίτι μου είναι, τι ψυχή έχει να περάσω μια βόλτα να το τιμήσω το παιδί;
Αλλά μετά τη γιορτή κρασιού στην Αγχίαλο αυτό το Σ/Κ εννοείται, διότι, ως γνωστόν, μερικοί είμαστε κυριολεκτικά για τα πανηγύρια.