πηρα τους ''βρικόλακες του συναισθηματος'', και γελασα καταρχήν πολυ αλλα και το άλλο του Φαρου, τον ''μυθο της ψυχικης νόσου'', καλα μαυρα μεσανυκτα απο την εννοια της ψυχοθεραπείας, μαυρα όμως αλλα και πάλι δεν κατάλαβα πολλα, τελος πάντων μια αγοραια σχεση ( πελάτη-ψυχοθεραπευτή), μπορει να ειναι μια πραγματικη σχέση; μπορεί να συνδεθεις με καποιον τετοιο άνθρωπο, στην ζωή μας ερχονται και δυσκολες στιγμές και όλοι μα όλοι θα ερθει η στιγμή που θα νιωσουμε ετσι, παλαιοτερα υπήρχε η γειτονιά, οι φιλοι, ηταν πιο αθωα τα πράγματα, σημερα σε οποια πολυκατοικια κοιταξεις θα βρεις και ενα ψυχολογο-ψυχοθεραπευτη, δεν υπάρχει περιπτωση, κατι που δεν γινοτανε το 80''....σημερα ο ανταγωνισμός εφερε και την εξελιξη αυτη..ο Φαρος λεει οτι πρεπει ο θεραπευτης να αγαπησει τον θεραπευόμενο και να συνδεθει μαζί του με σχεσεις στοργης ωστε να τον φερει προ των ευθυνών του..
αλλα αν μπαινει στην μεση το χρημα και μαλλον θα ζητανε πολλά , τι να κάνεις;
)) θα κοιταξει εσενα η το χρημα..δεν ξερω και ετσι δεν μπορω να εκφερω και αποψη αντικειμενικά..
το πρωτο το απολαυσα, καλα γελασα με την ψυχή μου, αναρωτηθηκα αν εχω συναντησει βρικόλακες του συναισθηματος, χι, χι, αναρωτηθηκα και για τον εαυτό μου..πάντως οι βρικολακες σουπερ -σταρ ειναι όλα τα λεφτά..
, χι, χι, εχει πλάκα..πάντως σουπερ σταρ βρικολακα δεν γνωρισα..ισως αντικοινωνικο , μπορει..
το πρωτο το απολαυσα, καλα γελασα με την ψυχή μου, αναρωτηθηκα αν εχω συναντησει βρικόλακες του συναισθηματος, χι, χι, αναρωτηθηκα και για τον εαυτό μου..πάντως οι βρικολακες σουπερ -σταρ ειναι όλα τα λεφτά..

Last edited: