Τίνος είναι ο Θησαυρός;

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Πρωταπριλιάτικο ψέμα.. παρακαλώ, μην πιστέψετε! :))))
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Είδες κανείς, χθες, στο κανάλι τής Βουλής μια εκπομπή με την Έλενα Ακρίτα όπου κάποιος κύριος εξηγούσε πως το έργο "Ο Θησαυρός τής Βαγίας" στην πραγματικότητα δεν γράφτηκε από την Ζωρζ Σαρρή αλλά από κάποιον Κώστα Δαρλάση;

(Έπιασα μόνο ένα απόσπασμα.)

Φάρε, η εκπομπή που είδες ήταν επανάληψη, νομίζω πως την έχω ξαναπετύχει στο παρελθόν. Ο κύριος αυτός, ένας συγγραφέας όχι και ευρέως γνωστός (μου διαφέυγει το όνομά του αυτή τη στιγμή), είχε παρουσιάσει μάλιστα και αρκετές αποδείξεις πως πολλά από τα έργα της Σαρρή δεν έχουν γραφτεί από την ίδια...

Τί να πιστέψει κανείς πια... :ανέκφραστος:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Πέρσι τα πήγε καλύτερα το ψέμα μας για το ροζ σκάνδαλο τού Έκο. :)))) Είχε αγανακτήσει η Χρυσηίδα!

Σκέφτομαι, για του χρόνου, ας συμφωνήσουμε όποιος καταλάβει το ψέμα ας το πει με π.μ. κι ας παίξει κι αυτός στο παιχνίδι.
:ναι:

Πέρσι τα πήγε καλύτερα το ψέμα μας για το ροζ σκάνδαλο τού Έκο. :)))) Είχε αγανακτήσει η Χρυσηίδα!

Σκέφτομαι, για του χρόνου, ας συμφωνήσουμε όποιος καταλάβει το ψέμα ας το πει με π.μ. κι ας παίξει κι αυτός στο παιχνίδι.
:ναι:
Αυτό πάει να πει "Κρυόκωλε κάποιε μας τη χάλασες. Εξυπνάκια. Μπράβο ρε. Τι κατάλαβες; Χαχα, είσαι και πολύ σαΐνι να πούμε. Ξύπνιε". :ρ
Νταξ' λάθος μου, αλλά δεν κατάφερα να αντισταθώ στον πειρασμό.

Ευχαριστώ που δεν αντιστάθηκες... Κόντεψα να δακρύσω το πρωί, ο "Θησαυρός της Βαγίας" είναι το μοναδικό ελληνικό παιδικό βιβλίο που είχα. Κόντεψε να καταρρεύσει η παιδική μου ηλικία.

Φαρε, το πιστεψα! Εχεις δικιο Ριο, ηταν απο τα αγαπημενα μου παιδικα βιβλια, ενιωσα να καταρρεει το συμπαν

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Άρα κάποιοι το ψιλοπιστέψατε!! :)))

νομίζω πως θα το πιστεύαν κι άλλοι αν δεν το αποκαλύπταν μερικοί (γκουχού γκουχού) εξυπνάκηδες.. :ρ

δεν πειράζει.. είπαμε: για τού χρόνου να θυμόμαστε να πούμε με π.μ. πως το καταλάβαμε για να έχει περισσότερη πλάκα. :))))

ΚΙ εγώ την πάτησα και είπα " κοίτα να δεις, δεν υπάρχει τίποτα να πιστεύεις τελικά ".

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
:γιούπι: ευχαριστώ που ομολογείτε πως την πατήσατε, παιδιά.. πίστεψα πως ήταν καλή η ιδέα μου (κι ευχαριστώ την Κικίτσα που βοήθησε) κι απογοητεύτηκα όταν την είδα να καταπέφτει έτσι εύκολα.. :ανέκφραστος: