Girls say they want a guy who is funny and spontaneous, but when I tap on the window at night dressed as a clown they’re all screaming.
Συγνωμη αλλα οι 50 αποχρώσεις ποιες γενιές μεγαλωσαν;50 αποχρώσεις του γρι; :ε;:
Aν εχεις διαβασει μονο αυτα λογικο ειναι....Κοίταξε, δεν έχω καμμία αμφιβολία πως σε καμμιά 20αριά-30αριά χρόνια το πολύ, οι 50 αποχρώσεις θα λογίζονται στην Κλασσική Λογοτεχνία του 21ου Αιώνος, δίπλα στο Χάρρυ Πόττερ και στο Τουάηλαητ.
Μία από τα ίδια..@Τσίου την είδα την ταινία που αναφέρεις και μου έκαψε το μυαλό. Σουρεαλιστική, φευγατη τελείως. Δυο πραγματα νομίζω μπορουν να συμβουν με αυτην την ταινία. Η να την αγαπήσεις ή να μην αντεξεις να την δεις όλη. Εγω ανήκω στην δευτερη κατηγορία. Ισως φταιει το ότι δεν καταφερα εξαρχης να μπω στο πνεύμα της ταινίας και με κουρασε πολύ, ειναι και λίγο μεγάλη (πανω απο δυο ώρες) και δεν την πάλεψα και την εκλεισα κανά σαραντάλεπτο πριν το τέλος.
;)4 — Πολλαπλή παράθεση
Για να παραθέσουμε κείμενα δύο ή παραπάνω μελών μέσα στην δική μας ανάρτηση, πατάμε σε κάθε ανάρτηση που θέλουμε να παραθέσουμε το κουμπάκι με το σταυρό που βρίσκεται κάτω δεξιά ("Πολλαπλή Παράθεση"). Στην τελευταία ανάρτηση όμως πατάμε απλά "Απάντηση με Παράθεση".
Μην ξεχνάς να σβήνεις τα περιττά κείμενα μιας παράθεσης ώστε να μένει ακριβώς αυτό στο οποίο απαντάς.
Πειραματίσου ώστε να εξοικειωθείς.