Μέχρι το 10ο κεφάλαιο μου άρεσε πολύ!!! Ο κ. Μπένετ μου άρεσε περισσότερο με τη σαρκαστικότητα του...
Μόλις είδα και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς.Δεν ξέρω ποια θα ήταν η άποψή μου αν είχα δει πρώτα την ταινία. Όπως και να έχει, πιστεύω πως η σειρά είναι αληθινά μια πολύ καλή επίδοση που δύσκολα θα ξεπεραστεί ενώ η ταινία είναι απλά υποδεέστερη.

Μου το είχαν ξαναπεί αυτό ή εδώ ή στο fb δεν θυμάμαι .Μα είναι δυνατόν ;Σήμερα είδα στο βιβλιοπωλείο μια έκδοση της ΠκΠ στο βιβλιοπωλείο που έλεγε «ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ» στη ράχη...![]()

Εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι πάντα θα είμαι ερωτευμένη μαζί τουΛατρεύω αυτό το βιβλίο!!Μπορώ να το διαβάσω ξανά και ξανά και ξανά με την ίδια ευχαρίστηση κάθε φορά.Ο κύριος Νταρσυ ήταν ο πρώτος λογοτεχνικός ήρωας που ερωτεύθηκα και νομίζω ότι ένα κομμάτι μου εξακολουθεί ακόμα να είναι ερωτευμένο μαζί του!

ναι, χα, χα, χα!!!!Ε, εντάξει, αυτός έχει κάθε δικαίωμα να φτήσει γιατί είναι ο κύριος Ντάρσυ![]()
Από όσο ξέρω η πρωτοπορία έχει τα βιβλια της Όστεν απο Σμιλη -40% οπότε το συγκεκριμένο ίσως να βγαίνει κάτι λιγότερο απο δέκα ευρώ .