Λοιπον γατακια ακουστε τι ειδα σημερα (αφιερωμένο στο
@Τσίου)
Στο πρωτο μερος του ονειρου ειδα οτι ημουν
Πατησιων ας πουμε, ηταν νυχτα αλλα πολυ
νταρκ και cyberpunk ατμοσφαιρα. Πηγα απο δω πηγα απο κει, δε θυμαμαι τι εψαχνα και ποιους ειδα. Μετα βρεθηκα στο σπιτι των θειων μου που καμια φορα με φιλοξενουν. Εκει ηταν και αλλα ατομα
Σε καποια φαση βλεπω στο σαλονι και καποιες γκομενες, οι οποιες ηταν
μαγισσες που ειχαν ανοιξει μια
διαστατικη πυλη απο οπου τηλεμεταφερονταν
δαιμονες και τερατακια και αρχισαν να παλευουν. Γουσταρα τη φαση και βλεποντας τα γκομενακια να πολεμουν τερατα χτυπησε η τεστοστερονη μου
(οπως και καθε ετεροφυλοφιλου geek). "Καλα τα μαγικα λεω αλλα ας μπει στο παιχνιδι και καποιος
warrior". Παιρνω μια
σφουγγαριστρα που ηταν εκει κοντα, ξεβιδωνω την πατσαβουρα και ορμαω στη μαχη με το κονταρι, ξεκινωντας με επιδειξεις και φιγουρες που βλεπω στα ινσταγκραμ, καταλαβαινοντας οτι κατα βαθος ειμαι ενα omega male που δεν εχει καμια σχεση με τους instagrammers ουτε εχει εξασκηθει καθολου σε αυτα κλπ. Οπως και να χει, εκει που μια μαγισσα εχει βαλει κατω ενα τερας, κανω ενα αλμα να του τη φερω στο κεφαλι, αστοχω (φυσικα) αλλα δεν πειραζει, τον κοπαναω και τον αποτελειωνουμε.
Τελικα η τυπισσα ηταν η
Καμερον Ντιαζ η οποια απο κοντα φαινοταν τοσο γηινη και ανθρωπινη, με αγκαλιαζει, μου χαμογελαει, και πιανουμε μια γλυκια κουβεντουλα τυπου ανταλλαζουμε φεισμπουκ κλπ και θεωρω οτι εκανα μια κατακτηση βρισκομενος τοσο κοντα με μια παγκοσμια (πρωην) σταρ.
(την εβλεπα χτες στην τηλεοραση καθοτι προσφατα εγινε μανουλα, να και το υποσυνειδητο)
Οταν ολα ηρεμουν καθομαι με θειους και θειες για το πως θα φυγουμε απο δω, και οτι ειναι πολυ αργα. Μα δεν πειραζει λεω θα φυγω με το αυτοκινητο της θειας. Τοτε καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα και με επικρινουν επειδη δεν σκεφτομαι εγκαιρως και οτι ειμαι ενα αβουλο ον (το omega male που λεγαμε), καθοτι αφησα και πηγε 4:00+ το πρωι, χωρις να τηλεφωνησω καν στους γονεις μου και να τους πω που ειναι. Περναει απο το μυαλο μου οτι μετα απο μαγισσες, τερατα και διαστατικες πυλες ισως εχει γινει καποια
χρονικη ανωμαλια και εχασα την αισθηση του χρονου
(μπορει να συμβει στον καθενα), ενω ανησυχω για τους γονεις μου που πρεπει να τους τηλεφωνησω, αλλα πλεον ειναι αργα και θα εχουν ηδη τρομοκρατηθει. Παω στην τουαλετα (οπου ειχα αφησει πορτοφολια και αλλα πραγματα να τα παρω) και γυρνωντας εχει φυγει η θεια που υποτιθεται οτι θα με επαιρνε. Καθως το αγχος με καταβαλλει αρχιζω και ξυπναω και λεω "μα δε χρειαζεται να παρω τηλεφωνο,
αφου ειμαι ηδη σπιτι" και ανοιγω τα ματια μου.
Και αν νομιζετε οτι σας τρολλαρω για να κοντραρω το Τσιου, στο λογο μου, καθε λεξη (ακομα και η φαση με τη
σφουγγαριστρα) ειναι αληθινη και προερχεται απο το υποσυνειδητο μου.