Το ερωτηματολόγιο των μελών της Λέσχης του Βιβλίου

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Έχουμε σκόρπιες δημοσκοπήσεις, εδώ κι εκεί, σε νήματα. Ακόμα καλύτερα: έχουμε ζωντανές συζητήσεις. Ενίοτε έχουμε και φιλοσοφικά ερωτήματα όπως κατά πόσο πιστεύουν τα μέλη του φόρουμ στον θεό κτλ.

Είχα ένα ερωτηματολόγιο στα μισά και μπήκα τώρα στον κόπο να το τελειώσω.

Οι ερωτήσεις είναι για τα μέλη του φόρουμ και αφορούν την σχέση του μέλους με το φόρουμ, με το βιβλίο και την λογοτεχνία, αλλά υπάρχει κι ένα τμήμα με προσωπικές ερωτήσεις, τις οποίες το μέλος μπορεί να παρακάμψει τελείως.

Οι ερωτήσεις που σημαίνονται με αστεράκι είναι υποχρεωτικές, οι υπόλοιπες είναι προαιρετικές. Σε κάποιες ερωτήσεις είναι δυνατές περισσότερες από μία επιλογές (π.χ. σε αυτές που τσεκάρεις κουτάκια), σε άλλες μόνο μία (π.χ. σε αυτές που τσεκάρεις κυκλάκια).

Το ερωτηματολόγιο στήθηκε με διάθεση να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του μέλους. Υπάρχει π.χ. ερώτηση για την βαθμίδα εκπαίδευσης που έχει τελειώσει αλλά όχι για το είδος πτυχίου. Υπάρχει ερώτηση πόσες γλώσσες μιλάει αλλά όχι ποιες (διότι μια γλώσσα π.χ. μπορεί να είναι χαρακτηριστική).

Όποιος θέλει κάνει κλικ και ξεκινάει: Το ερωτηματολόγιο για τα μέλη της Λέσχης του Βιβλίου
:ναι:
 
Είμαι στην αρχή και μ'έπιασε βήχας (καλά είμαι και άρρωστη) απ'το γέλιο. "Δεν θυμάμαι ντιπ, σε λέω!" :χαχαχα:
Ευχαριστώ για τα τσιπς κι ας μην ήταν Τζάμπο!
 
Last edited:

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Α, ούτε που το θυμόμουν. Όπως είπα το έφτιαξα σε δυο δόσεις.

Αντιθέτως, είναι μάλλον αρκετά σοβαρό. Επίσης, δεν έβαλα βλαμμένες επιλογές (που με έξυναν τα δάχτυλά μου στο πληκτρολόγιο) γιατί νομίζω αυτές τραβάνε να τις επιλέξει κάποιος, αλλοιώνοντας έτσι την απάντηση που θα έδινε σε άλλη περίπτωση.
 
Επίσης, δεν έβαλα βλαμμένες επιλογές (που με έξυναν τα δάχτυλά μου στο πληκτρολόγιο) γιατί νομίζω αυτές τραβάνε να τις επιλέξει κάποιος, αλλοιώνοντας έτσι την απάντηση που θα έδινε σε άλλη περίπτωση.
Καλά έκανες. Σίγουρα θα διάλεγα τις βλαμμένες επιλογές. Να κανω μια επισήμανση, αν επιτρέπεις. Στο είδος του βιβλίου, θα ήταν καλό να έχει και την επιλογή άλλο, θα ήθελα να τσεκάρω κάτι ακόμη που δεν υπήρχε ως επιλογή. :)
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Ναι, είδες. Θέλει ένα κρας τεστ πρώτα. Θα το βάλω, έστω για τους επόμενους. :κόλλα5:
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Επίσης, συνειδητοποιώ πως έπρεπε να υπάρχει κι ερώτηση από τί μέσο επισκέπτεσαι την λέσχη (πισί, τάμπλετ, σμάρτφώουν κτλ.)

Την άλλη φορά, τώρα.
 
Χαχα, ρε Φάρε, τι είν' τούτο; Φάτε μάτια τσιπς και η κοιλιά περίδρομο; Ντροπή!

Να βάλεις και άλλες ερωτήσεις, πλάκα είχε.
 
Το συμπληρωσα κι εγω. Φαρε αν μπορεις οταν μαζεψεις ενα ικανοποιητικο δειγμα βαλε τιποτα στατιστικά να παρουμε μια εικονα.
 
Εντωμεταξύ σίγουρα ξέρεις ποιος είναι ποιος γιατί το συμπληρώνουμε και ευθύς αμέσως σχολιάζουμε εδώ. Πιστοποιούμε την ώρα που υποβάλαμε το ερωτηματολόγιο. :χαχα:
 

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Εμένα μ' αρέσει που ρωτάς αν έχουμε κλέψει βιβλίο. Για ποιους μας πέρασες; :χαχα:
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Έλλη, να φας πατατάκια (τηγανητά όμως) από τα χεράκια μου, θα γλείφεις τα δάκτυλά σου!

Βάγγυ, δεν φαίνεται τίποτα. Βγαίνουν όλα συνολικά. Μόλις μπήκα και βλέπω πως για την ώρα έχουν ψηφίσει 21. Κάποιες ερωτήσεις παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Θα ήθελα να τρέξει μια βδομάδα και έπειτα θα αναρτήσω τα αποτελέσματα εδώ πέρα.

Γιούκ, και η ερώτηση για το κλέψιμο νομίζω πως θα έχει το ενδιαφέρον της. :)))



Παρεμπιπτόντως, και για όσους δεν απάντησαν ακόμα στο ερωτηματολόγιο, στις ερωτήσεις που πρέπει να συμπληρωθεί αριθμός, βάλτε απλά αριθμητικό ψηφίο και όχι λέξη δηλ. 5 και όχι πέντε, γιατί τα αποτελέσματα ομαδοποιούνται αυτόματα.
:)
 
Γέλασα με την καρδιά μου στην τελευταία σελίδα με τα τσιπς ???. Δεν ξέρω αν έχω κλέψει βιβλία αν μετράει το γεγονός ότι βρήκα 2 βοηθήματα σε μία κούτα στο σχολείο μου μαζι με άλλα παλιά βιβλία και τα πήρα. Εγω πάντως έβαλα 2. Είμαι ένα μικρο βιβλιοκλευτρονι χιχιχ
 
Last edited:
Top