Δεν έχεις και άδικο. Δίκιο έχεις. Την συλλογή του Μπαρξ την αγοράζω εννοείται και ευτυχώς που δεν είναι κατώτερης ποιότητας από του Τερζόπουλου! Είναι ακριβώς ίδια! Πολύ θετικό αυτό το στοιχείο. Αν και Αλμανάκο πια δεν διαβάζω δεν με ενδιαφέρει έτσι όπως το έχουν κάνει. Κλασικά διαβάζω που και που, Ντόναλντ το έκοψα λόγω Κλασσικών, Κόμιξ δεν έχω λεφτά να το αγοράζω κάθε μήνα. Να σου πω, το Μεγάλη Μίκυ δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα. Οπότε, κανά Μίκυ που και που (αν και πια κοστίζει 2 ευρώ έτσι) και κανένα Κλασικό.Έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν ξανά της Ντίσνεϋ τα κόμιξ, για τα άλλα δεν ξέρω (ούτε και ξέρω αν είχαν σταματήσει κι εκείνα) πάντως Μίκυ Μάους, Αλμανάκο (νομίζω), Μεγάλο Μίκυ, Κόμιξ, Μίνι κλπ επανακυκλοφορούν. Και με την Καθημερινή της Κυριακής μπορείς να πάρεις και τη συλλογή με τις ιστορίες του Καρλ Μπαρκς που είναι εκπληκτικές!!!! Δεν ξέρω αν τα παίρνουν παιδιά ή μεγάλοι, πάντως πολλές φορές πήγα μεσημέρι και πήρα το τελευταίο τεύχος... Στο χέρι των γονιών είναι αν το παιδί τους θα μεγαλώσει σαν παιδί ή όχι.