Βασικά για βιολόγος, καλά το έθεσες!(και εγώ στέρησα την ικανοποίηση από τον @Νικόλας Δε Κιντ να σου απαντήσει).

@Έλλη Μ μπορείς να γκουγκλάρεις αν θες τα οριακά αμινοξέα, ώστε να γίνεις ακόμα σοφότερη (πράμα αδύνατο βέβαια!!

Βασικά για βιολόγος, καλά το έθεσες!(και εγώ στέρησα την ικανοποίηση από τον @Νικόλας Δε Κιντ να σου απαντήσει).
Τι λες; Στήνουμε έναν καβγά εάν η βιοχημεία είναι βιολογία ή χημεία;Βασικά για βιολόγος, καλά το έθεσες!![]()
Πως είσαι τόσο βέβαια για την ανθρωπολογική σκοπιά της απόψεως (εγώ μπορεί φερειπειν να είμαι κουκί - συγγνώμη, κουόκα). Αφού δεν με έχεις συναντήσει δια ζώσης.Δηλαδη, για τσακωθειτε λιγο που θελω να δω κατι, απο ανθρωπολογικης απόψεως.![]()
Δεν ήξερα πως υπάρχει και 4η ηλικία!!Παραξενιές της τριτης ηλικίας, Μην ξεχνας οτι μας χωριζει και μια γενιά.
Ταβόρ ή Προζακ;Τόσο μεγάλη είσαι;;
Υπάρχουν τα γηρατειά, υπάρχουν και τα χουφταλιά (αυτή είναι η 4η εξουσία - εεε...ηλικία).Δεν ήξερα πως υπάρχει και 4η ηλικία!!
Το πρόβλημα δεν ήταν στο ως ή το σαν, αλλά στο κόμμα του @Νικόλας Δε Κιντ .
Αν με ρωτάς, σαν χημικό καλύτερα πάρε προζακ!
Έτσι είναι το σωστό (Νομίζω. ή μήπως όχι;)
Ή θα του δημιουργησω νέες, οπως:έτσι θα γίνει κατάτι σοφότερος.
Πες του ότι μετά από μια ηλικία,, ό,τι είναι να ανεβεί κατεβαίνει και ό,τι να κατεβεί ανεβαίνει!!Τι αλλο μεγαλώνει;