Αναλόγως που τα σπέρνεις - καλά έχουμε ξεφύγει!Πρέπει να είναι πολλά και δυνατά. Ονειρεύομαι έναν κόσμο γεμάτο μανταρινιές, Έλλη.
Σαν τις σαρδέλες και τις ρέγγεςΕρώτημα ρητορικό κυρίως.
Γιατί όταν σε βρει μια γκαντεμιά, χίλιες ακολουθούν;
Πάνε κοπάδι;
Οι αλητιδοι. I hope they step on a lego.Οι "μανταρινατζήδες" τα μπερδεύουν για να σπρώξουν κι αυτά που είναι τίγκα στο κουκούτσι!!
Και να μην χτυπησουν το μικρό τους δαχτυλακι στη γωνια του σοβαρεπΧιου. I'm evil.από τον φόβο των lego;
Ζακετα να παρεις. Α, και τα σκουπιδια.θα βγω να το διαδώσω
Αυτό με το δαχτυλάκι είναι χειρότερο Μποστ μου (ε συγγνώμη, @Έλλη Μ )Και ναην χτυπησουν το μιμρο τους δαχτυλακι στη γωνια του σοβαρεπΧιου.
Ζακετα να παρεις. Α, και τα σκουπιδια.
Ολα τα πραγματα που δημιουργει ο ανθρωπος αναπτυσσονται και "πεθαινουν" γιατι απλα καποια στιγμη βαριεται. Τωρα αν η αντικατασταση τους θα ειναι χειροτερη δεν ξερω και κανεις μας δεν μπορει να το προβλεψει. Αλλα τα social media αντικατεστησαν την τηλεοραση. Η συγκριση των δυο κατα την γνωμη μου καθιστα την τηλεοραση χειροτερη επειδη εισαι παθητικος δεκτης ενω στα social τουλαχιστον εχεις την δυνατοτητα να δημιουργησεις ενα μερος απο το περιεχομενο που βλεπεις.Δεν είναι τυχαία η ύπαρξη και γιγάντωση τους.
Από το 2003-4 τουλάχιστον, ο στόχος ήταν μεγιστοποίηση της αυτοπροβολής, της κλειδαρότρυπας και της κακής-τοξικής συνδεσιμότητας.Ολα τα πραγματα που δημιουργει ο ανθρωπος αναπτυσσονται και "πεθαινουν" γιατι απλα καποια στιγμη βαριεται
Μερικώς.Αλλα τα social media αντικατεστησαν την τηλεοραση
Περιμένω απλα να μην το μυρίζω... Το πετάς και παίρνεις καινούργιο! Ειδικά αν δεν καθαρίζεται πλέον... Και σίγουρα δεν το κάνουν να βρωμάει λιγότερο τα 4 αστέρια που του προσδίδουν οι τυχόν υπόλοιπες παροχέςΠως περιμένεις να μυρίζει κάτι που έχει ποτίσει εδώ και δεκαετίες;
Τι εννοείς καλέ μου;... Vintage είναι ότι είναι φτιαγμένο με τεχνοτροπία που έχει παρέλθει, όχι ότι είναι σκονισμένο και δεν έχει ξεσκονιστει ποτέ! Ρε συ, θα με κάνεις να ξεχάσω και αυτά που ξέρωΌσον αφορά τη σκόνη -
Εγώ! Θα πάρει τη κριτική που του αρμόζει. Τζάμπα ξενύχτησα χθες;Ποιος θα έρθει να σου πει, "φέρε ένα αστέρι πίσω, το χάνεις";
Είναι?????Ας έρθουν σε μένα να τους πω πως κόβεται το κάπνισμα... ειναι πανεύκολο!
@Κεχριμπάρι συμφωνούμε ότι το τουριστικό προϊόν έχει όντως αναβαθμιστεί στην Ελλάδα, αλλά αν εξετάσουμε σε ποια πορτοφόλια απευθύνεται αυτό το προϊόν, πολύ φοβάμαι ότι θα απογοητευτούμε (αναφέρομαι στο δικό μου πορτοφόλι τουλάχιστον). Σε γενικές γραμμές, είχα την ίδια εντύπωση για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος. Η 2μηνη περίπου εμπειρία μου στην Ρόδο με έχει πείσει ότι αρκετοί τουριστικοί πάροχοι έχουν μείνει στην εποχή του Σταμάτη Γαρδέλη και του Στάθη Ψάλτη, προβάλλοντας μια ακαλαίσθητη φολκλορική εικόνα, εν πολλοίς με βάση το τρίπτυχο souvlaki-syrtaki-ouzo που μπορεί να περνάει σε κάποιες συμπαθείς κατηγορίες τουριστών, δεν ανταποκρίνεται όμως στην πραγματικότητα (γιατί όσο κουκουρούκου κι αν είμαστε ως λαός, αυτό το αισχρό φολκλόρ δεν είμαστε).Το τουριστικό προϊόν στην Ελλάδα έχει αναβαθμιστεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Δύσκολα συναντάς τέτοιες καταστάσεις σε 4αστερα. Απο 3στερα και κάτω ναι!
Ναι, είναι! Αν σκεφτείς ότι κάπνιζα κυριολεκτικά σαν τρένο για 22 χρόνια... Και μια μέρα, χωρίς πολύ σκέψη, απλά δεν ξανά κάπνισα, και δεν το έχω αναζητήσει απο τότε! Είναι καθαρά στο μυαλό μας (συνήθεια και κόλλημα) και όχι τόσο θέμα εθισμού σε ουσίεςΕίναι?????
Όσον αφορά τα υπόλοιπα για τον τουρισμό, συμφωνώ σε όλα!!! Ειδικά με τη φράση σου που επισυνάπτω.αν εξετάσουμε σε ποια πορτοφόλια απευθύνεται αυτό το προϊόν,
Εχεις χιούμορ εσυ. Μαυρο.Είναι?????