Φωτογραφία για την ανάγνωση

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Όλοι έχουμε μια φωτογραφική μηχανή σπίτι. Τί λέτε να δοκιμάσουμε να βγάλουμε φωτογραφίες πάνω στο θέμα: "Εγώ διαβάζω" ; Όχι για διαγωνισμό, απλά για την δημιουργία, να τις παραθέσουμε εδώ και να τις σχολιάσουμε.

Σκέφτομαι, λοιπόν, φωτογραφίες που δείχνουν εμάς να διαβάζουμε, δίχως να φαίνεται το πρόσωπο, όσο γίνεται κάπως καλλιτεχνικής αισθητικής, ενδεχομένως επεξεργασμένες, σε ένα μεγάλο μέγεθος, "σταμπαρισμένες" στην άκρη με το παρωνύμιο του μέλους δημιουργού και το url της Λέσχης. Να δώσουμε δύο εβδομάδες τον χρόνο για την δημιουργία και έπειτα να τις ανεβάσουμε όλοι μαζί, από τρεις ο καθένας.

Τί λέτε;

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
αναλαμβάνει και το κάνει κάποιος στο τέλος για όλους ;)

Ευχαριστω πολυ παιδια. Αντε τραβ παρτο λιγο ζεστα κ συ να γεμισουμε το νημα :)
Διαβαζω το πορτρετο του ντοριαν γκρει σε μια φανταστικη παραλια

Είπα να τη βάλω εδώ γιατί μου άρεσε:

Φωτογραφία με τη μεγάλη μου αγάπη, το "Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν" στα ελληνικά και στα γαλλικά! (ελπίζω να φαίνεται)

Φαίνεται καθαρά το βιβλίο... αλλά την παράσταση την κλέβεις εσύ! :φιρουλί: (το γνωστό σφύριγμα θαυμασμού όταν περνάει ωραία γυναίκα)

πολυ ωραια η φωτο σου αλικη :μπράβο:

(για καποιον λογο, σε ειχα στο μυαλο μου ξανθια κ σγουρομαλλα..ακυρο τελειως. κ με φουντωτα μαλλια παρακαλω)

:ευχαριστώ:

Μανταλένα σγουρομάλλα είμαι, με φουντωτά μαλλιά, αλλά τα "δαμάζω" όταν χειμωνιάζει ;)

:[...] σγουρομάλλα είμαι, με φουντωτά μαλλιά, αλλά τα "δαμάζω" όταν χειμωνιάζει ;)
Συμφωνώ με τους παραπάνω φίλους. Δροσερή φωτογραφία!

Αντίθετα, η αφεντιά μου, που προσπαθεί να δαμάσει δαίμονες και μαλλί, χειμώνα-καλοκαίρι...

Βιβλίο:
« Ιωάννης – Η αποκάλυψη – Μορφή στα Νέα Ελληνικά – Οδυσσέας Ελύτης»
Εκδόσεις: ύψιλον/βιβλία

Σημ. Όχι, ούτε παπάς είμαι, ούτε πολέμαρχος...

Και μία φωτό τραβηγμένη στον "Ιανό", στην Αριστοτέλους, ξεκλέβοντας κάποιες γραμμές σε μία από τις βιβλιοεκδρομές μας με το κοριτσάκι μου.