Χαιρετώ τους βιβλιοφάγους του ντουνιά

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Καλωσόρισες στην λέσχη του βιβλίου! Η λέσχη είναι τα μέλη της και το καθένα όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει, έχει βάλει το δικό του λιθαράκι. Για αρχή υπάρχουν πολλά θέματα που μπορείς να ψάξεις στην αναζήτηση. Ελπίζω να βρεις προτάσεις και εμπειρίες που να είναι κοντά στα δικά σου ενδιαφέροντα. :)

Καλώς μας ήρθες! Πάντα χαιρόμαστε με τα νέα μέλη με τα οποία έχουμε ευκαιρία να μοιραζόμαστε τη βιβλιοφιλική σοφία μας και από τα οποία να παίρνουμε και εμείς ιδέες με τη σειρά μας.
Αν θες, πες μας εδώ από πού προέρχεται το παρωνύμιό σου - εμένα ο πρώτος συνειρμός μου ήταν αυτό όπου ο Βαρτιμαίος ήταν ένας πραγματικά απολαυστικός χαρακτήρας, και όπως καταλαβαίνεις, έχω περιέργεια πόσο έξω πέφτω (ή όχι).
Καλά διαβάσματα!

Καλώς μας ήρθες! Πάντα χαιρόμαστε με τα νέα μέλη με τα οποία έχουμε ευκαιρία να μοιραζόμαστε τη βιβλιοφιλική σοφία μας και από τα οποία να παίρνουμε και εμείς ιδέες με τη σειρά μας.
Αν θες, πες μας εδώ από πού προέρχεται το παρωνύμιό σου - εμένα ο πρώτος συνειρμός μου ήταν αυτό όπου ο Βαρτιμαίος ήταν ένας πραγματικά απολαυστικός χαρακτήρας, και όπως καταλαβαίνεις, έχω περιέργεια πόσο έξω πέφτω (ή όχι).
Καλά διαβάσματα!
Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Όχι δεν πέφτεις έξω, αξέχαστος χαρακτήρας όντως!

Καλώς ήρθες @Βαρτιμαίος στην παρέα μας. Γράψε μας αν θέλεις σε αυτό το νήμα για το παρωνύμιο σου (για κάποιο λόγο μου προκάλεσε την περιέργεια να μάθω γι αυτό 😅)

*edit @Βαρτιμαίος διάβασα ότι έγραψες στο νήμα που σου έγραψα παραπάνω 😅, οπότε οκ 💪

Last edited:
Status
Κλειστό για αναρτήσεις.