Χρειάζομαι Βοήθεια! Ναι καλά διαβάσατε σαν πρώτη ανάρτηση μου και βασικά αυτό που με παρακίνησε να εγγραφώ στο φόρουμ-λέσχη σας είναι επειδή έψαχνα γενικά για βιβλία, περιλήψεις από αναγνώστες, απόψεις από μεγαλύτερους και σίγουρα εμπειρότερους βιβλιοφάγους. Έτσι έτυχε σήμερα (μάλλον απόψε γιατί νύχτα το γράφω) μετά από μια βλακώδης ίσως για κάποιους και ανιαρή (όχι για εμένα) σειρά (βλ. «Οι βιβλιοθηκάριοι» aka «The Librarians») να με προβληματίσουν κάποια ερωτήματα και θέματα της σειράς. Μπορεί να μην είναι της παρούσης και ίσως λιγάκι άσχετο , άλλα ένα μεγάλο ίσως συνήθειό μου είναι να μπαίνω στην θέση του συγγραφέα σειράς, ταινίας κ.ά. και να προσπαθώ να καταλάβω το πως σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους θέματα, από που άντλησε πληροφορίες, αν αυτές πληροφορίες είναι αληθινές ή πλαστές από τον συγγραφέα και πως θα μπορούσα όλα αυτά να τα αξιοποιήσω και να φτιάξω κάτι δικό μου στο μέλλον. Το θέμα είναι ότι σε συγκεκριμένο επεισόδιο που είδα στο διαδίκτυο (Σεζόν 2 επεισόδιο 4) είχε σχέση με πολλές φυσικές θεωρίες που ούτε καν γνωρίζω αλλά αυτό που μου έκανε πραγματικά εντύπωση ήταν ότι τα γεγονότα εδράζονταν σε ένα Πανεπιστήμιο πιθανόν φτιαχτό και ασχολούνταν όπως πάντα με την μαγιά, αυτή την φορά ανέφερε πολλά για αποκρυφισμό και ήθελα να το ψάξω γιατί πολλά από τα επεισόδια ,μην τρομάζετε, στηρίζονται σε «μαγεία». Αυτό που εν τέλη με ενδιαφέρει μετά από τον μακροσκελή λόγο μου είναι να βρω διάφορες πληροφορίες για τον αποκρυφισμό, από που προήλθε, διάφορα γεγονότα και μύθους της εποχής της Αναγεννήσεως και του 16ου αιώνα, σχετικά με την ιερά εξέταση, τους μύθους αστικούς και μη, την άποψη της τότε Χριστιανοσύνης, από βιβλία απομνημονευμάτων, βιβλιογραφίων ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά που τους πνευματικούς, φιλόσοφους, και απλούς αγρότες της εποχής. Αυτό που ουσιαστικά θέλω δεν είναι έτοιμη εργασία απλά επειδή θέλει πολύ ψάξιμο ένα σημείο έναρξης όπως να μου πείτε: «Έχω διαβάσει αυτό το βιβλίο σχετικά με αυτό…» ή απλούστερα «Έχω ακούσει στην τηλεόραση/Διαδίκτυο/συγγενείς/σχολείο κ.ά. γι'αυτό…». Γενικά οποιαδήποτε πληροφορία, άποψη, σκέψη σωστή ή μη (δεν θα το κρίνω εγώ) που σας έρχεται στο μυαλό με αυτό το θέμα.
Υ.Γ. 1) Όποιος θέλει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για την σειρά «Οι βιβλιοθηκάριοι» aka «The Librarians» ας μπει σε αυτό τον σύνδεσμο : https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Librarians_(2014_TV_series)
2) Δεν θέλω να ετεροκατευθυνω αγορές ή να διαφημίσω γι'αυτό και δεν αναφέρω τον διαδικτυακό ιστότοπο (site) της προβολής της σειράς.
3) 1η μου ανάρτηση αν κάνω κάποιο λάθος βοηθήστε με να προσαρμοστώ παρακαλώ.
4) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό.
Υ.Γ. 1) Όποιος θέλει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για την σειρά «Οι βιβλιοθηκάριοι» aka «The Librarians» ας μπει σε αυτό τον σύνδεσμο : https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Librarians_(2014_TV_series)
2) Δεν θέλω να ετεροκατευθυνω αγορές ή να διαφημίσω γι'αυτό και δεν αναφέρω τον διαδικτυακό ιστότοπο (site) της προβολής της σειράς.
3) 1η μου ανάρτηση αν κάνω κάποιο λάθος βοηθήστε με να προσαρμοστώ παρακαλώ.
4) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό.