Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο κλινόν άστυ, ενώ τα καλοκαίρια μου τα περνούσα στις Σπέτσες. Η καταγωγή της μητέρας μου με έκανε να αγαπήσω την Πόλη και να ακούω με προσοχή τις ιστορίες που μου λέγανε τότε που ήμουνα μικρή. Κάποια στιγμή αποφάσισα να γράψω τις ιστορίες αυτές και έτσι δημιουργήθηκε το βιβλίο μου.
Το παραμύθι που έγραψα βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Είναι η περιπέτεια μιας νέας κοπέλας (15 χρονων) που την κλέψανε δουλέμποροι απο τα Χανιά το 1866
( κατά τη διάρκεια της Κρητικής επανάστασης) και την στείλανε πεσκέσι στο μεγαλο χαρεμι της Κωνσταντινουπολης.
Θα μπορούσαμε να πούμε οτι ειναι η ιστορία μιας πολύ δυναμικής και ελεύθερης γυναίκας, που πήρε τη ζωή στα χέρια της και την έζησε όπως εκείνη επέλεξε.
Ειμαι παντρεμένη με τον άνδρα των ονείρων μου
και έχω δυο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο μου.
Το παραμύθι που έγραψα βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Είναι η περιπέτεια μιας νέας κοπέλας (15 χρονων) που την κλέψανε δουλέμποροι απο τα Χανιά το 1866
( κατά τη διάρκεια της Κρητικής επανάστασης) και την στείλανε πεσκέσι στο μεγαλο χαρεμι της Κωνσταντινουπολης.
Θα μπορούσαμε να πούμε οτι ειναι η ιστορία μιας πολύ δυναμικής και ελεύθερης γυναίκας, που πήρε τη ζωή στα χέρια της και την έζησε όπως εκείνη επέλεξε.
Ειμαι παντρεμένη με τον άνδρα των ονείρων μου
και έχω δυο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο μου.
Last edited: