Έχω δει χελώνα να σπριντάρει. Ναι, τέτοιος ταχύς αναγνώστης είμαι...Και όμως αγαπητέ @Μοκαντάσα αλ Σάφερ θα εκπλαγείς να μάθεις ότι η χελώνα είναι αξιοσημείωτα γρήγορη όταν σπιντάρει (χωρίς πλάκα). Άρα μάλλον γρήγορος αναγνώστης
Έχω δει χελώνα να σπριντάρει. Ναι, τέτοιος ταχύς αναγνώστης είμαι...Και όμως αγαπητέ @Μοκαντάσα αλ Σάφερ θα εκπλαγείς να μάθεις ότι η χελώνα είναι αξιοσημείωτα γρήγορη όταν σπιντάρει (χωρίς πλάκα). Άρα μάλλον γρήγορος αναγνώστης
Ασχολίαστο αυτό με τις 77 σελίδες;;; Είναι σημαδιακός ο αριθμός;οπότε ναι, διαβάζω γρήγορα και πλέον δε διστάζω να παρατώ βιβλία που δε μου μιλάνε μέσα στις πρώτες 77 σελίδες.
Κάπου στη Θεσσαλονίκη, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κλαίει στο μπάνιο γυμνός σε εμβρυική στάση.Μα πως τα ακούς αφού δεν σου μιλάνε;;;
Τώρα εξηγείται γιατί μου αρέσει και με ενδιαφέρει η κουλτούρα τους. Ήξερα οτι είμαι ψυχαναγκαστική αλλά τώρα μου μπαίνουν υποψίες μήπως η δική μου η σκούφια είναι κι απο αλλού.Τι ρωτάς; Ότι έχει να κάνει με καθήκον και ψυχαναγκασμό και έχει ονομασία που ακούγεται σαν άσχημος λόξιγκας θα πρέπει να το ψάξεις στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.
Θα σου πω, αλλά μη γελάσεις. Όταν ήμουν στο Δημοτικό, κάποιος στην τάξη είχε κυκλοφορήσει μια μέθοδο πρόβλεψης του μέλλοντος βάσει αριθμολογίας, όπου όλα κρίνονταν από τον αριθμό των γραμμάτων στο όνομά σου. Οι αποκαλύψεις του τι μέλλει γενέσθαι ήταν βαρύγδουπες και συνταρακτικές - "Θα μάθεις κάτι καλό σύντομα", "Θα συναντήσεις έναν μελαχρινό άντρα", "Αύριο είναι η τυχερή σου μέρα" - η γύφτισσα που το πρωτοεφάρμοσε, αν το είχε πατεντάρει, τώρα θα είχε τον Γκέιτς και τον Ζούκερμπεργκ να της κάνουν αέρα με φύλλο φοινικιάς και τον Μπέζος να της διαβάζει ερωτικά ποιήματα στα Κλινγκονιανά υπό τα σιγανά κιθαρογκρατζουνίσματα του Στιβ Βάι.Ασχολίαστο αυτό με τις 77 σελίδες;;; Είναι σημαδιακός ο αριθμός;
Ίσως σε ενδιαφέρει να ρίξεις μια ματιά στο «S» των Doug Dorst και J.J. AbramsΕπίσης πάντα σημειώνω. Δε ξέρω αν αυτό αυξάνει το χρόνο, αλλά κάνει την ανάγνωση πολύ πιο προσωπική, διαδραστική, πλούσια.
Ενδιαφέρουσα καινούργια λέξη (μάλλον). Απο που κρατάει η σκούφια της ; Nα την λέω και γώ ρε παιδϊ μου όταν περνάω αντίστοιχη φάση.
Φαίνεται ωραίο. Κατέβασα audiobook. Thanks.Ίσως σε ενδιαφέρει να ρίξεις μια ματιά στο «S» των Doug Dorst και J.J. Abrams
Κατέβασα ένα αρχείο αρχείο 200mb azw3, όταν το καταφέρω να παίξει θα σου πω τι είναι.@Φαροφύλακας άκόμη περιμένω να ξερεις.
Δεν μου είπες ποτέ πότε έχεις γενέθλια. Πλησιάζεις τα 30 και ντρέπεσαι...@Φαροφύλακας άκόμη περιμένω να ξερεις.