Ψάρακας!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Καλημερα.
Είμαι καινούργια στο φόρουμ...δηλαδή με λέτε και στραβάδι!
Σας βρήκα χθες τυχαία και χωρίς να διαβάσω πολλά , εκανα λογαριασμό.
Ένα ρίσκο είναι η ζωή ούτως ή αλλως.
Διαβάζω ό,τι πέσει στα χέρια μου και αγαπώ πολύ την ελληνική γλώσσα.
Πάντα οταν διαβαζω, έχω δίπλα μου ενα σημειωματάριο και όποια λέξη μου αρέσει, ανεξάρτητα από το αν την εντοπίζω για πρώτη φορά ή όχι, την σημειώνω εκει, και μετα αναζητώ την ετυμολογία της, άλλα παραδείγματα στη χρήση της κλπ.
Δανείζομαι βιβλία από φίλους και δανείζω και η εγώ.
Πάντα οι φίλοι μου θα βρουν ένα ένα ραβασάκι μεσα στο βιβλίο με ενα "ευχαριστώ" και "τί θα έκανα χωρίς εσένα!?" ή στην περίπτωση, που δανείζω εγώ κατι του τύπου "ελπίζω να το λατρέψεις, όσο το λάτρεψα και εγω!"
Δεν εχω στρατηγική, πρόγραμμα ή μπούσουλα στο διάβασμα.
Μπορει για ενα εξάμηνο να διαβάζω ενα βιβλίο τη μέρα και αντίστοιχα επί ένα εξάμηνο να μην διαβάσω ούτε μια αράδα.
Ήρθα εδώ για να μπω σε μία ταξη επιτέλους!
Χρειάζομαι κάτι να με παρακινεί, να ταράζει τις αντένες μου.
Και η αλήθεια είναι πως σας συμπάθησα ήδη.
Είστε φιλικοί, ευγενικοί και μεγαλόκαρδοι.
Ένιωσα αμέσως ζεστασιά και γλυκύτητα.
Θα σταματήσω εδω.

Καλώς μας ήρθες. Με αυτά που είπες, ήδη σε συμπαθήσαμε και εμείς - υποθέτω, δηλαδή, μάλλον θα έπρεπε να μιλώ για τον εαυτό μου μόνο, αλλά δε νομίζω να υπάρχουν άτομα εδώ που να μη συμπαθήσουν όποιον τα βρίσκει φιλικά, ευγενικά και μεγαλόκαρδα. Να σε προϊδεάσω ότι είμαστε και χιουμορίστες, άμα λάχει, άλλοτε πειραχτικά, άλλοτε πιο κοφτερά, αλλά πάντα με καλή διάθεση. Καλά να περνάς στην παρέα μας, και εμείς με τη δική σου :γιούπι:

Κάνε μια βόλτα σε παλιότερα νήματα, σίγουρα θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα διαβάσματα - ίσως
αυτό για αρχή;

Καλησπέρα Χρυσένια.
Εγώ τον προηγούμενο μήνα έκλεισα ένα χρόνο στη λέσχη...και ακόμα "μπουσουλάω".
Σα χθες μου φαίνεται που έκανα εγγραφή. (Κυριολεκτικά όμως...)

Μέσα σε αυτό το χρόνο διάβασα τα περισσότερα (για τα δικά μου δεδομένα) βιβλία από κάθε άλλη χρονιά.
Και έχω δει και πάάάρα πολλές ταινίες. (Βλέπε το αδερφάκι της λέσχης... τη κινηματογραφική λέσχη).

Καλώς όρισες λοιπόν!
Σηκώνω και εγώ, το διπλό ελληνικό μου για το "εις υγείαν"! 😉

Πολύ μου αρέσει όταν λένε και δυο λόγια παραπάνω με την καλησπέρα τους.:αγαπώ: Καλώς μας ήρθες! Συνυπογράφω στα λεγόμενα των κοριτσιών πιο πάνω. :αγκαλιά:

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Καλησπέρα Χρυσένια.
Εγώ τον προηγούμενο μήνα έκλεισα ένα χρόνο στη λέσχη...και ακόμα "μπουσουλάω".
Σα χθες μου φαίνεται που έκανα εγγραφή. (Κυριολεκτικά όμως...)

Μέσα σε αυτό το χρόνο διάβασα τα περισσότερα (για τα δικά μου δεδομένα) βιβλία από κάθε άλλη χρονιά.
Και έχω δει και πάάάρα πολλές ταινίες. (Βλέπε το αδερφάκι της λέσχης... τη κινηματογραφική λέσχη).

Καλώς όρισες λοιπόν!
Σηκώνω και εγώ, το διπλό ελληνικό μου για το "εις υγείαν"! 😉
Σε ευχαριστω!🙃
Θα του αφιερώσω χρόνο σίγουρα.
Αδυναμία μεγάλη και οι ταινίες!
Θέλω να γεμίσει δημιουργικά ο χειμώνας μου και κάτι μου λέει πως βρέθηκα στο κατάλληλο μέρος!

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Καλώς μας ήρθες, Χρυσένια! Εξερεύνησε το φόρουμ και ό,τι θες είμαστε εδώ.

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.