ξεκόλλησαν αρκετα φύλλα

Ξεκόλλησαν αρκετά φύλλα από βιβλίο,σχετικά ακριβό και κάπως δυσεύρετο και θέλω να το επιδιορθώσω
που μπορώ να το πάω,σε κατάστημα εκτυπώσεων που καταπιάνονται με βιβλιοδεσίες ή να ρωτήσω σε βιβλιοπωλείο?

προσοχή,δε φύγαν μεμονωμένα φύλλα,αλλά περίπου το 1/3 από τη μέση,αυτούσιο

ευχαριστώ

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Θεωρητικά, εάν το βιβλίο έχει πραγματική αξία, π.χ. επειδή είναι παλαίτυπο κτλ. τότε θες βιβλιοδεσία από ειδικό βιβλιοδέτη ή συντηρητή και μόνο.

Στην περίπτωσή σου, που από όσο καταλαβαίνω πρόκειται για κάποιο σύγχρονο βιβλίο με σύγχρονη βιβλιοδεσία (κόλλες κτλ.), το οποίο απλά το αγόρασες ακριβά, αναλόγως κατά πόσο πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να βρεις εσύ κάποιον τρόπο να το κάνεις ή όποιος άλλος (όπως π.χ. στο κατάστημα εκτυπώσεων που λες). Αν καταλαβαίνω καλά περί τίνος πρόκειται, μάλλον θα γίνει αναπόφευκτα μια άτσαλη δουλειά με κόλλες, άντε και καμιά χαρτοταινία. Ειδικά αν η ράχη είναι στραβή, δεν θα καταφέρεις ένα καλό αποτέλεσμα, απλά να μην είναι αποσπασμένο.

Αν έλλειπαν περισσότερες σελίδες θα μπορούσα να το περάσω με μια κόλα stick
όμως δε χωράει και δε θέλω να ρισκάρω να το πασαλείψω με το σωληνάριο,το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να χρησιμοποιήσω μια ταινία διπλής όψεως
η ερώτησή μου είναι,τα εκτυπωτικά καταστήματα ασχολούνται με τέτοιες ψιλοδουλειές?

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Νομίζω πως θα πρέπει να ρωτήσεις τους ίδιους.