2ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας: "Χειμώνας και Βιβλίο" — Οι συμμετοχές

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Παιδιά, πολύ όμορφα όλα! Ήθελα κι εγώ να συμμετάσχω αυτήν την φορά και πραγματικά βρέθηκα σε πίεση με τα διαφορα. Θα προσπαθήσω να κάνω κάτι μέσα στο Σ/Κ. :)

Χρυσάνθη καλώς μας ήρθες!!
Τι γλυκούλι κουνέλι είναι αυτό!! :γιούπι:
Είχα κι εγώ ένα, βασικά 5 πέρασαν από τα χέρια μου, αλλά το συγκεκριμένο δεν είχε αφήσει φορτιστή και καλώδιο αμάσητο!

Νομίζω πως αυτή τη φορά ο διαγωνισμός ήταν πολύ βιβλιοζωοφιλικός! :)))

Διατσέντα

Λαίδη Βιβλιοδέτρα
Έχω παράπονο...κανείς δεν μίλησε για τη σκιά της Μάιντας μου κάτω απ’ τα πόδια μου και την Ομήρου Οδύσσεια, στο Νο 58, να κοιμάται στο κρεβάτι της στην δεύτερη φωτό μου...παρακαλώ...να είστε δίκαιοι, εκτός απ’ τον κυρίαρχο Τζάκσον και το κουνέλι, που δεν ξέρουμε πώς λέγεται, υπάρχει πρώτη και καλύτερη, η Μάιντα η μεγαλοπρεπής, η μεγάλη βιβλιοφάγος στην κυριολεξία (μου’χει κατασπαράξει τέσσερα με πέντε σπάνια βιβλία απ’ τη βιβλιογραφία της δουλειάς μου)...όχι παίζουμε! :ρ

Last edited:
Όταν διψάς για μόρφωση

δεύτερη συμμετοχή και απάντηση στη Χρυσάνθη. Κάπως έτσι διάβαζε και ο Βασιλάκης Καίλας και έγινε τελικά γιατρός... ο Παπαμιχαήλ.

Last edited:
@Διατσέντα θαύμασα τα πρωτοεμφανιζόμενα κατοικίδια!:))))
Την Μάιντα την αγαπάω γιατί θυμάμαι πως είναι λίγο φοβητσιάρα σαν κι εμένα, επίσης θυμάμαι πως ξεπέρασε λίγο τις φοβίες της ενώ εγώ ακόμα!:γιούπι:

@Μακρυγιάννη πολύ όμορφη φωτογραφία! Μ'αρέσει το μικρό δεντράκι δίπλα!

Η επιλογή των φωτογραφιών προβλέπεται να είναι ζόρικη! Μάλλον θα απέχω διπλωματικά κι αναποφάσιστα!:))))

Διατσέντα

Λαίδη Βιβλιοδέτρα
Μακρυγιάννη τι ομορφιά! ο πυράκανθος ανθισμένος μέσα στον χιονιά! Γλυκύτατος ο αναγνώστης (μα κανείς δεν το λέει αυτό, βρε παιδιά, ο δεύτερος γενναίος να δείχνει τον εαυτό του μετά από μένα!)...όντως θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε αυτή τη φορά...Πωλίνα άσε τις διπλωματίες και γίνου θαρραλέα! :))))

Χειμωνιάτικος Εσπερινός

Τρίτη και τελευταία συμμετοχή. Εναλλακτικός τίτλος "Χειμερινός Εσπερινός"

Πωλίνα - Διατσέντα ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Είχα να ασχοληθώ με τη φωτογραφία πολλά χρόνια. Εγκατέστησα το Corel Draw (foto-paint) πάλι στον υπολογιστή μου. Η λέσχη μου θύμισε πολλά. Όχι μόνο για τα βιβλία μου...

Last edited:
@Πωλίνα~~Καλώς σας βρήκα ? σ ευχαριστώ , κ εμένα αυτό το γλυκούλι κουνελάκι έχει φάει φορτιστές, καλώδια, ακούστηκα, χαλιά.. Πώς κ πέρασαν τόσα κουνέλια απ τα χέρια σου?
@Μακρυγιάννης~~Ο Βίκτωρας(το κουνέλι) στο τέλος διαβάζει πιο πολλά από εμένα ?

Last edited:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Αυτήν την φορά ας συμμετάσχω κι εγώ.

1

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.