22ο Παζάρι Βιβλίου Πλατεία Κοτζιά 19 Ιανουαρίου - 11 Φεβρουαρίου 2018

Αγαπητές/οί φίλες/οί όπως κάθε χρόνο έτσι και για το 2018 θα έχουμε την ευκαιρία μεγάλων εκπτώσεων !!! Το καθιερωμένο Παζάρι στην Πλατεία Κοτζιά θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου.

Ώρες παζαριού : Κάθε μέρα από 9.00 εως 21.00

200 εκδότες, 400.000 βιβλία, τιμές από 1€ !!!

Πιστεύω πως μας αφορά όλους...

http://sekb.gr/node/543

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Ίσως είναι το καλύτερο παζάρι βιβλίου της Αθήνας τόσο για την ποικιλία του όσο και για τις αρκετές προσφορές του.

Χτες πρώτη επίσκεψη στο Παζάρι και πέτυχα τις εξής επιλογές :

- "Αντίο Βερολίνο" του Κρίστοφερ Ίσεργουντ

- "Ο Γιατρός Συνιστά David Bowie" της Πασκάλ Φερρούλ

Έδωσα 7€ συνολικά (αντίστοιχες τιμές Πολιτείας 17.43€ )

Ξαναπήγα σήμερα, όπως και πέρυσι οι "εσωτερικοί" πάγκοι έχουν πιο ενδιαφέρον !!! Κάνοντας μόνο το 1/5 της διαδρομής πήρα τα εξής σημαντικά :

- "Η Βιογραφία του Μπράντο" του Πίτερ Μάνσο

- "Ο Γλάρος" του Άντον Τσέχοφ

- "Ο Καφές και η Δημοκρατία" του Αζίζ Νεσίν

Συνολικά έδωσα 11€ (Πολιτεία 27€)

Κανόνιζα να πάω την προηγούμενη Τριτη, ευτυχώς, όμως, που με ενημέρωσαν εγκαίρως ότι ο μηνας ειχε 16 κι όχι 19 που ξεκινούσε το Παζάρι. (Μυαλό τσιριτρόμ). Πήγα τελικά την Παρασκευή και νομιζω ότι ειχε μεγαλύτερη ποικιλία από άλλες χρονιές, καθώς και σχετικά πρόσφατες εκδόσεις. Ε; Ναι.

Πράγματι Έλλη τα τελευταία χρόνια το Παζάρι βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη, φέτος έχει μάλλον ρεκόρ τίτλων και εκδοτικών...

Κρίμα που πήγα μόνο χθες, τελευταία μέρα, αλλά ο χρόνος μου πλέον είναι πολύ πολύ περιορισμένος.
Τα αποκτήματά μου είναι:
1) ο μαγικός αυλός, εκδόσεις modern times
2) τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα
3) Το νησί των θησαυρών, εκδόσεις ελαφάκι
4) Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ, εκδόσεις Καλοκαθη
5) Όλιβερ Τουίστ, εκδόσεις Καλοκαθη
6) Τριστάνος και Ιζόλδη, εκδόσεις Σ.Ι. Ζαχαρόπουλος
7) Η ιστορία της Ο, εκδόσεις Εξάντας
8) Φανή, μια αληθινή ιστορία, εκδόσεις ΔΙΟΝ και
9) Οδός Παπαδιαμάντη 13, εκδόσεις Φιλιπποτη

Τη μεγαλύτερη χαρά την πήρα όταν έδωσα τα πρώτα 5 στον 4χρονο γιο μου και πανηγύρισε γιατί "η μαμά μου έφερε βιβλία!!!!!"
Ξεκινήσαμε ήδη ανάγνωση του Τομ Σόγιερ....

Μήπως είδε κανείς αν υπάρχουν βιβλία των εκδόσεων Ύψιλον;
Ιπποπόταμε, έτυχε να ψάχνω και εγώ στο παζάρι τις συγκεκριμένες εκδόσεις, ρώτησα μια υπάλληλο εκεί και μου είπε ότι ο ιδιοκτήτης του εκδοτικού οίκου έφυγε από τη ζωή, οπότε δεν συμμετείχαν στο παζάρι λόγω εκκρεμότητας στο θέμα των δικαιωμάτων...βέβαια μεταφέρω αυτό που έμαθα με κάθε επιφύλαξη, αλλά τελικά κρίμα γιατί περίμενα πώς και πώς κάποια βιβλία τους.

Ναι, Γουλφ και εγώ το ίδιο έμαθα από άλλη πηγή λίγες μέρες μετά την ανάρτησή μου.
Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν ελλείψεις σε κάποια βιβλία τους. Από ότι μου είπαν όμως σύντομα θα ξαναξεκινήσουν.