Κουακέρε, νομίζω πως χρειάζεται κι ένας τίτλος καλού συζύγου. (Σου χρωστάει κέρασμα ;) )
Φαροφύλακας Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου Προσωπικό λέσχης 13 Απρ 2017 #21 Κουακέρε, νομίζω πως χρειάζεται κι ένας τίτλος καλού συζύγου. (Σου χρωστάει κέρασμα ;) )
Κουακέρος Ευγενής Δαγεροτύπης 13 Απρ 2017 #22 Χαχα, την ξύπνησα χθες αργά τη νύχτα από τη χαρά μου και της είπα : Μοντέλο, νίκησες! Αυτή μεσ' τη θολούρα της προσπαθούσε να καταλάβει ποιος και τι.
Χαχα, την ξύπνησα χθες αργά τη νύχτα από τη χαρά μου και της είπα : Μοντέλο, νίκησες! Αυτή μεσ' τη θολούρα της προσπαθούσε να καταλάβει ποιος και τι.
Βάγγυ 13 Απρ 2017 #23 :χαχαχα::χαχαχα: Τη φαντάζομαι! Το έχουν κάνει και σε μένα αυτό αλλά με το να με ξυπνήσουν πολύ νωρίς.
:χαχαχα::χαχαχα: Τη φαντάζομαι! Το έχουν κάνει και σε μένα αυτό αλλά με το να με ξυπνήσουν πολύ νωρίς.
Μακρυγιάννης 13 Απρ 2017 #24 Συγχαρητήρια σε όλους. Είχα τρεχάματα και δεν παρακολούθησα αυτό το διαγωνισμό. Δεν πειράζει, την άλλη φορά.)
Συγχαρητήρια σε όλους. Είχα τρεχάματα και δεν παρακολούθησα αυτό το διαγωνισμό. Δεν πειράζει, την άλλη φορά.)
Α Αριάδνη 14 Απρ 2017 #25 Αλλη φορα θα βγαζω φωτο απο την τριχωνιδα ο κουακερος μου ανοιξε τα ματια! Next time I 'ill be there.
Αλλη φορα θα βγαζω φωτο απο την τριχωνιδα ο κουακερος μου ανοιξε τα ματια! Next time I 'ill be there.