Να 'χουμε θέμα για συζήτηση..
[video=youtube;MFvU18GGM3Y]http://www.youtube.com/watch?v=MFvU18GGM3Y[/video]
Βάζω και την μετάφραση όπως την βρήκα στο youTube.
[video=youtube;MFvU18GGM3Y]http://www.youtube.com/watch?v=MFvU18GGM3Y[/video]
Βάζω και την μετάφραση όπως την βρήκα στο youTube.
Γειά
Δεν είμαι ούτε δημόσιος υπάλληλος, ούτε κλέφτης
Και ούτε ούζο πίνω , ούτε πιάτα σπάω, ούτε "όπα!" λέω... στην καθημερινότητα μου... Α... Και δεν
γνωρίζω ούτε τον Γιώργο, ούτε τον Γιάννη, ούτε το Νίκο από την Ελλάδα...
Αν και είμαι σίγουρη οτι είναι πάρα πολύ συμπαθητικοί...
Η χώρα μου είναι Δημοκρατία, στην πραγματικότητα γέννησε τον θεσμό...
Μιλάω Ελληνικά και 5 ακόμα γλώσσες... Και οι περισσότεροι άνθρωποι από τη χώρα μου, μιλούν πολλές ξένες γλώσσες.
Θα μπορούσα να ράψω τη σημαία της χώρας μου στο σακίδιο μου, αλλά η κληρονομιά της Ελλάδας ξεπερνά κατά πολύ τα γεωγραφικά σύνορα μιας χώρας. Γέννησε τη Δύση.
Πιστεύω στον Ελληνισμό... Ολόκληρος ο κόσμος ενστερνίζεται τα ιδανικά του...
Κι αν σήμερα χρωστώ λεφτά σε κανέναν... Παρεπιπτόντως δεν είμαι ο μόνος - Είναι γιατί
Εφηύρα την Ελεύθερη Αγορά... Κι αν σήμερα μου ασκείτε κριτική... Είναι γιατί εφηύρα την Κριτική...
Πιστεύω στην Ελευθερία... Όταν χρειάζεται διαμαρτύρομαι...
Πιστεύω στη χαρά της ζωής... Δικαίωμα μου είναι! Δεν είναι κακό αυτό!
Μπορώ να κολυμπώ στα νερά πάνω από έξη χιλιάδων νησιών
Η χώρα μου έχει ανεπανάληπτες ομορφιές και παραδόσεις! Και η Οικογένεια μου... είναι Ιερός Θεσμός!
Με αποκαλείτε Γραικό... Αλλά είμαι Έλλην... Όχι Γραικός... ΈΛΛΗΝ
Το ονομά μου είναι --------
Και είμαι ΈΛΛΗΝ...
Ευχαριστώ, Ευχαριστώ.
Αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες. "Έλλην μπορεί να είναι όποιος το επιθυμεί με την καρδιά, το μυαλό, την ψυχή του." (Σωκράτης)
Και σε σε αυτούς που ασκούν αυτο-κριτική, για το πως να φτειάξουν έναν κόσμο ολοένα και πιο δίκαιο. Γιατί ο Ελληνισμός είναι ακόμα σε εξέλιξη, και θα είναι για πάντα, εις τους αιώνες των αιώνων.
Δεν είμαι ούτε δημόσιος υπάλληλος, ούτε κλέφτης
Και ούτε ούζο πίνω , ούτε πιάτα σπάω, ούτε "όπα!" λέω... στην καθημερινότητα μου... Α... Και δεν
γνωρίζω ούτε τον Γιώργο, ούτε τον Γιάννη, ούτε το Νίκο από την Ελλάδα...
Αν και είμαι σίγουρη οτι είναι πάρα πολύ συμπαθητικοί...
Η χώρα μου είναι Δημοκρατία, στην πραγματικότητα γέννησε τον θεσμό...
Μιλάω Ελληνικά και 5 ακόμα γλώσσες... Και οι περισσότεροι άνθρωποι από τη χώρα μου, μιλούν πολλές ξένες γλώσσες.
Θα μπορούσα να ράψω τη σημαία της χώρας μου στο σακίδιο μου, αλλά η κληρονομιά της Ελλάδας ξεπερνά κατά πολύ τα γεωγραφικά σύνορα μιας χώρας. Γέννησε τη Δύση.
Πιστεύω στον Ελληνισμό... Ολόκληρος ο κόσμος ενστερνίζεται τα ιδανικά του...
Κι αν σήμερα χρωστώ λεφτά σε κανέναν... Παρεπιπτόντως δεν είμαι ο μόνος - Είναι γιατί
Εφηύρα την Ελεύθερη Αγορά... Κι αν σήμερα μου ασκείτε κριτική... Είναι γιατί εφηύρα την Κριτική...
Πιστεύω στην Ελευθερία... Όταν χρειάζεται διαμαρτύρομαι...
Πιστεύω στη χαρά της ζωής... Δικαίωμα μου είναι! Δεν είναι κακό αυτό!
Μπορώ να κολυμπώ στα νερά πάνω από έξη χιλιάδων νησιών
Η χώρα μου έχει ανεπανάληπτες ομορφιές και παραδόσεις! Και η Οικογένεια μου... είναι Ιερός Θεσμός!
Με αποκαλείτε Γραικό... Αλλά είμαι Έλλην... Όχι Γραικός... ΈΛΛΗΝ
Το ονομά μου είναι --------
Και είμαι ΈΛΛΗΝ...
Ευχαριστώ, Ευχαριστώ.
Αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες. "Έλλην μπορεί να είναι όποιος το επιθυμεί με την καρδιά, το μυαλό, την ψυχή του." (Σωκράτης)
Και σε σε αυτούς που ασκούν αυτο-κριτική, για το πως να φτειάξουν έναν κόσμο ολοένα και πιο δίκαιο. Γιατί ο Ελληνισμός είναι ακόμα σε εξέλιξη, και θα είναι για πάντα, εις τους αιώνες των αιώνων.