National geographic (Νασιοναλ Τζεογκράφικ)

Κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό μια σειρά τόμων. Είναι μηνιαία με τιτλο: Αρχαίοι πολιτισμοί, και αυτόν τον μήνα είναι το : Αιγυπτος- Οι θυσαυροι. Περισοτερα εδώ : http://www.nationalgeographic.gr/0210/prosfora/index.html

Τον προηγουμενο μηνα ηταν το : Άγιο Όρος.

Γνωριζω πως είναι ο δευτερος τομος και θα ακολουθησουν και αλλοι. Η τιμη είναι δεκα ευρω ο τομος.

Λορένα

Πολεμίστρια του Φωτός
Λοιπον τον συγκεκριμενο τομο, ταλαντευτηκα για το αν θα επρεπε να τον παρω.

Δεδομενου πως εχω κατι τομους της Ουνέσκο και περιλαμβάνει ο ένας και τα μνημεία της αρχαίας Αιγύπτου, ειπα να μην το παρω αλλα.. να παρω τα επομενα (που δεν ξερω τι θα περιεχουν).

Ακομη το σκεφτομαι.. γιατι τα λευκωματα μου αρεσουν, και μαλλον (σιγουρα δηλ) θα την παρω την σειρά

Λορένα

Πολεμίστρια του Φωτός
Οι επομενοι τομοι ειναι : τα μυστικα των μαγια και Ρώμη

Τους εχω παρει και τους δυο (εχω τρελα με τα λευκωματα)

Παραλληλα μολις αρχισε να κυκλοφορει καθε Σαββατο με την εφημεριδα "Ημερησια" σειρα με τον ίδιο τιτλο (και με τιμη 3,5 ευρω μαζι με την εφημεριδα) : Αρχαιοι πολιτισμοι.

Προκειται για σειρα βιβλιων (σαν περιοδικα στην οψη), και το πρωτο ειναι η Αιγυπτος.

Δυστυχως δεν εχω το ιδιο του National Geografic και δεν μπορω να κανω συγκριση ποιο ειναι το καλυτερο στο περιεχομενο γιατι απο εμφανιση κερδιζει το National Geographic, η Ρωμη ομως, δεν με πολυ εντυπωσιασε

Λορένα

Πολεμίστρια του Φωτός
Οπως διαπιστωσα και το δευτερο βιβλιο της εφημεριδας ειναι με τον τιτλο: Μάγια

Δηλαδη αν καταλαβα καλα κυκλοφορει η ιδια σειρα βιβλιων (σε διαφορετικη μορφη, χωρις να γνωριζω περιεχομενο) και απο National Geographic και απο την Ημερησια :ωιμέ:

Δυστυχως εκλεισε το περιοδικο και άφησε χιλιάδες αναγνωστες παραπονεμένους.

η ελληνικη εκδοση

Last edited by a moderator: