salut! hello! hola!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Καλησπέρα σας!
Ευχαριστω για την αποδοχή στη λέσχη σας!
Βρήκα εντελώς τυχαία τον ιστότοπο!
Με αφορμή μια ανάρτηση σε κάποια ομάδα στο φατσοβιβλιο σχετικά με το "ποιος δολοφόνος από ταινία εισαι", είχα την εύλογη απορία ότι από τους 9 δολοφόνους οι 8 που γνώριζα δε μου άρεσαν κι ο μοναδικός που μου άρεσε ήταν ένας κλόουν που αγνοουσα την ύπαρξη του!!! Αναζητώντας στο διαδίκτυο πληροφορίες έπεσα πάνω στη λέσχη σας! Εκτός ότι μου λύθηκε ή απορία ,(και στενοχωρεθηκα)έμαθα και την ύπαρξη αυτού του όμορφου κυβερνοχώρου!!!
Πολύ όμορφη ή προσπάθεια σας! Εύγε!

Καλώς όρισες στην παρέα μας Μελινάκι! Διαβάζω για κλόουν δολοφόνους παραπάνω (συν Μαρκήσιο ντε Σαντ και Sopor Aeternus σε άλλα νήματα) και χαίρομαι - ελπίζω να τα λέμε συχνά!

( αλήθεια γιατί στεναχωρήθηκες; Δεν ήταν αυτό που περίμενες; )

Last edited:
Καλώς σε βρήκα!!!
Είμαι λίγο ιδιαίτερη στις προτιμήσεις μου. Αλλά τις αγαπώ. Sopor aeternus είναι λατρεμενη !
Ή χαρά είναι δική μου να τα λέμε! :-)
Στεναχωρεθηκα γιατί δε περίμενα ο κλόουν(από το It)να είναι τόσο κακός! Δεν είχα ιδέα ότι ήταν βιβλίου του Κινγκ . βέβαια είναι μια ωραία ευκαιρία να το αγοράσω!

Κι εγώ στις δικές μου - εννοείται πως τις αγαπάμε (και τις υπερασπιζόμαστε με πάθος!) - Όσο για την Anna Varney, Θεά!!! :))))

Να υποθέσω πως σου έτυχε ο συγκεκριμένος και γι' αυτό δεν τον ήθελες τόσο κακό;

Προσωπικά δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, όμως εδώ υπάρχουν πολλοί λάτρεις του Κινγκ και πολύ ενδιαφέροντα σχετικά νήματα - η Ίζι που είναι ειδήμων θα μπορεί να σου πει περισσότερα...

Last edited:
Μπου Ραντλι και Κόρτο Μαλτέζε Ευχαριστω πολύ!!!!:γιούπι:

Μεταλλαγμένη ωραίο όνομα! Καλώς σε βρήκα!

Πωλίνα σε ξαναχαιρετιζω!

Καλημέρα Μελινάκι και καλώς μας ήρθες!!!

Μόλις τελειώσεις με τον Μαρκήσιο, περιμένω και σχόλια στο σχετικό παρακάτω νήμα!!

Η φιλοσοφία στο Μπουντουάρ - Μαρκήσιος Ντε Σαντ

Σου υπόσχομαι ότι θα το προσπαθήσω!
Με ζοριζει λίγο σαν βιβλίο!!
Δε ξέρω αν φταίει ή θεματολογία!
Ευελπιστώντας να το τελειώσω σύντομα!!!
;-)

Καλωσόρισες :) Εδώ λεπτομέρειες για τον αγαπημένο κλόουν Πενιγουάιζ :))

Όπως είπα αναζητούσα πληροφορίες για το κλόουν κι έπεσα πάνω στη λέσχη σας. Το κείμενο που πρότεινε το γκουγκλ ήταν ακριβώς αυτό. Το διάβασα και μου λύθηκε ή απορία! Ποιος είναι κτλ. Αλλά μου δημιουργήθηκαν άλλες!!!!!! Ευκαιρία να το πάρω!

Last edited by a moderator:
Να υποθέσω πως σου έτυχε ο συγκεκριμένος και γι' αυτό δεν τον ήθελες τόσο κακό;

Από τα 9 πρόσωπα τα 8 μου ήταν γνωστά!! Ή ερώτηση ήταν ποιος θα ήθελες να είσαι? Από τα 8 γνωστά πρόσωπα κανείς. Όλοι τόσοι κραυγαλέα καήμενοι!! Ο ghost face , ο χανιμπαλ λεκτερ, παρασκευή και 13, Φρέντυ Κρούγκερ κτλΜε λιγα λογια μπλιαχ! Μόνο αυτός ο θλιμμένος κλόουν μου άρεσε! Ίσως γιατί μεγάλωσα ότι όλοι οι κλόουν είναι θλιμμένοι ταλαιπωρημένοι κτλ! Όχι όμως και δολοφόνοι!
Ε δεν είναι απογοήτευση??!!!!! Το κείμενο αναζητώντας πληροφορίες στο γκουγκλ το διάβασα (για αυτο και μετά έκανα αίτημα στη λέσχη).
:)

Σε Ευχαριστω Μπέιζιλ! Καλώς σε βρήκα!

Last edited by a moderator:
Ξέρω αρκετούς που θα ήθελαν πολύ να είναι ο Χάνιμπαλ Λέκτερ, αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς - με αυτά που μου λες Μελινάκι, έχω την εντύπωση ότι μπορεί να σε ενδιαφέρει κάποιος άλλος κλόουν, ρίξε αν θέλεις μια ματιά!

Καλουτσικος είναι ο Χάνιμπαλ κυρίως στη δεύτερη ταινία! !! Γιατί υπάρχει πιο έντονο το φλερτ με τη ντεντέκτιβ και βλέπεις κι άλλα κομμάτια του!
Ακριβώς το νήμα που μου συστησες είχα στο μυαλό μου! Δε το χω διαβάσει αλλά πάντα περιπλιανομουν μεταξύ τέτοιων απόψεων!! Πολύ όμορφο!!!
Αν είχε το Ντέξτερ αυτόν θα διάλεγα! (Παραξενα γουστα)
Αλλά ήταν μόνο από ταινίες !

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.