O Γιαννης Μαρης στα παραπολιτικά

Όντως, Αριάδνη! Και σ' αυτό το τελευταίο θα εμφανιστεί κι ο αστυνόμος Μπέκας!!! :τρέλα:
Το καλοκαιρι του φοβου είναι ακομα καλύτερο και συμμετεχει και κει και ο Μπέκας λυνοντας μια ιστορια ενός μπλεγμένου νεαρου. Αν θες πολύ μυστηριο δες έγκλημα στα παρασκήνια και έγκλημα στο κολωνάκι
 
Ας διαβάσω πρώτα όσα δώσουν τα Παραπολιτικά κι αργότερα βλέπουμε. Μπορεί όντως να αγοράσω μερικά ακόμη από τα πιο γνωστά του, σαν αυτά που αναφέρεις. ;)
 
Ας διαβάσω πρώτα όσα δώσουν τα Παραπολιτικά κι αργότερα βλέπουμε. Μπορεί όντως να αγοράσω μερικά ακόμη από τα πιο γνωστά του, σαν αυτά που αναφέρεις. ;)
Πολύ καλο του Μαρη είναι και ο 13 επιβάτης που προσφατα βγηκε από τις εκδοσεις αγρα, πολύ καλό με πολύ μυστηριο
 
Παίρνω κι εγώ όσα μου λείπουν, ο Μαρής είναι αγαπημένος. Σε όσους τον γνωρίζουν τώρα προτείνω την Εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη, τον Θάνατο του Τιμόθεου Κώνστα και το Έγκλημα στο Κολωνάκι. Τα δύο πρώτα τα είδαμε στην τηλεόραση σε πολλή καλή μεταφορά, αν βρείτε επεισόδια στο διαδίκτυο μην τα προσπεράσετε, μεταφέρουν την ατμόσφαιρα. :)
 
Τον Θάνατο του Τιμόθεου Κώνστα τον θυμάμαι κάπως αμυδρά απ' την TV. Το άλλο καθόλου.

Τι γίνεται με την προσφορά; Έχει τελειώσει; Δεν θα δοθεί άλλο βιβλίο το Σάββατο;
 
Αύριο βγαίνει σε κυκλοφορία ακόμα ένα βιβλίο του Μαρή.Ο τίτλος του είναι 'το χαμόγελο της σφίγγας'.Ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου!Δυστυχώς τα πρώτα δύο βιβλία τα έχασα αλλά τα υπόλοιπα τρία με το που τα πήρα στα χέρια μου τα ρούφηξα.Ανυπομονούσα καιρό να βγάλει κάποια εφημερίδα σε κυκλοφορία τα βιβλία του.Είχα δει πολλές φορές τη σειρά' ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα' και μου 'χε κάνει πολύ εντύπωση τόσο η πλοκή και η ατμόσφαιρα όσο και οι χαρακτήρες που πλάθει.Διαβάζοντάς τα βιβλία με κέρδισαν χαρακτήρες όπως η Αγνή και ο Μαυροειδής από το'νυχτερινό τηλεφώνημα' ,άνθρωποι καθαροί και πρόθυμοι να βοηθήσουν ή ο Ανδρέας Λαμπρινός από 'το επικίνδυνο καλοκαίρι' που γνώρισε τον έρωτα στα 50 του.Ελπίζω να συνεχιστεί η κυκλοφορία ώστε να αποκτήσω όσο το δυνατόν περισσότερα!:))
 
ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΑ 6 ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 7 ΕΥΡΩ 6.9 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΟΠΟΙΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ Η ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ
ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ
ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
εγω στην παν/μιου πριν το σταθμο ομονοια τα βρηκα
 
Αν καμιά εφημερίδα δώσει Μαρή παιδιά πείτε το !!! Κυκλοφορούν βέβαια αρκετά και από την Αγρα τούτη τη στιγμή αλλά ποτέ δεν είναι αρκετός ένας Μαρής το καλοκαίρι.
 
Υπάρχουν πολλά ακόμα του Μαρη που δεν έχουν δοθεί και είναι εξαντλημένα στον εκδότη αυτήν την στιγμή, μία εφημερίδα να τα δώσει, πλιζζ! Θα ήθελα πολύ το μυστικό του άσπρου βράχου. Αυτήν την στιγμή διαβάζω το εξαντλημένο βιβλίο " αυτόπτης μάρτυρας" το οποίο διαδραματίζεται στην Θεσαλλονικη. Και έχω παραγγείλει και την περίπτωση Χ που είναι ρετρό, εξελίσσεται στους ολυμπιακούς αγώνες της αθηνας το 19 αιώνα.
 
Last edited:
Top