Η ζωή μου σε 7 ταινίες

Σας βάζω 7 ταινίες με την σειρά όπως και τα γεγονότα στην ζωή μου.
Σε μερικές είναι ολοφάνερο τι έχει συνέβη ενώ για τον συνδυασμό όλων θέλει να παίξει φαντασία.
Δεν έβαλα ένα εξίσου σημαντικό γεγονός που πήγαινε μαζί με την 5 αλλά δεν έβρισκα κατάλληλο έργο :ρ
Επίσης η τελευταία έχει δυο επιλογές καθώς είναι το τι πρόκειται να συμβεί τώρα.
Enjoy the movie :)


1)





2)





3)





4)





5)




6)




7)
ή
 
Λοιπόν να σας πω πως τελικώς θα υπάρξει το σενάριο για την 7 ταινία αυτή του patch adams! Για όσους δεν γνωρίζουν ο patch adams ήταν ένας ιδιαίτερος τύπος όπου στα 40 του πήγε να σπουδάσει Ιατρική. Ε, εγώ θα το κάνω αυτό στα 36 μου!! Έδωσα φέτος ξανά πανελλήνιες και σήμερα έμαθα πως τελικώς πέρασα ΙΑΤΡΙΚΗ στην Λάρισα :γιούπι::γιούπι::γιούπι:
Για την υπόλοιπη ιστορία να πω επιγραμματικά πως ήμουν για χρόνια στα σκληρά ναρκωτικά και μετά από πολλά έτη προσπάθειας για απεξάρτηση έχει κοντά 13 χρόνια όπου είμαι τελείως εντάξει. Σε αυτά τα "καθαρά" χρόνια έκανα διάφορα ωραία πράγματα κι ένα από αυτά ήταν να συνεχίσω το σχολείο από την 3η γυμνασίου που το είχα αφήσει και να φτάσω σήμερα στην ΙΑΤΡΙΚΗ !!! :))):))):))) είμαι τόσο χαρούμενος...
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Συγχαρητήρια, πραγματικά είσαι ένας υπεράνθρωπος!! Καλές σπουδές σου εύχομαι και καλή σταδιοδρομία!!

:)
 

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Συγχαρητήρια Υπεράνθρωπε! Έχεις σίγουρα πολλή θέληση και μεγάλη δύναμη. Εύχομαι να γίνεις ένας καταπληκτικός γιατρός :)
 
Υπεράνθρωπε είσαι πραγματικά αξιέπαινος!
Συγχαρητήρια και για την εισαγωγή σου στην σχολή, θα γίνουμε συνάδελφοι :))
 
Πρώτα θέλω να σε συγχαρώ για τη δύναμη της θέλησης σου και την επιμονή σου και ύστερα για την επιτυχία σου στις πανελλήνιες!
Σου εύχομαι από εδώ και στο εξής η ζωή να σου φέρνει μόνο επιτυχίες! :)))
 
Συγχαρητήρια!!!Απλά σε θαυμάζω,για τον αγώνα που έκανες και βγήκες νικητής :) Εύχομαι να σου αρέσει η πόλη μας και να περάσεις πολύ όμορφα.Τι άλλο να πω;Καλή φοιτητική ζωή :)
 
Εμείς, όταν ήμαστε παιδάκια, βρίσκαμε ευκαιρία συχνά πυκνά να κραυγάζουμε στο σχολείο
ΕΨΙΛΟΝ ΥΨΙΛΟΝ ΓΑΜΜΑ Ε, ΕΥΓΕ :προσκυνώ:

Μου θύμισες τι σημαίνει "δύναμη της θέλησης" γιατί ομολογώ μέσα στον κυκεώνα των καθημερινών απογοητεύσεων το ξεχνάω.

Μπράβο και πάλι μπράβο!
Εδώ χρειαζεται η μαεστρία του Απόλλωνα να βρει ένα ανθρωπάκι να ανοίγει μια σαμπάνια και να λουζόμαστε όλοι!
Άρα στα γενέθλια της λέσχης θα έχουμε να γιορτάσουμε και τη δική σου μεγάλη επιτυχία (και της Ιατρικής βέβαια αλλά κυρίως της απεξάρτητης και της επανένταξης)!
 
Τυφλα να εχει ο...ΝΙΤΣΕ!!!Ειναι αφοπλιστικη και συγκλονιστικη αυτη η στροφη στη ζωη σου.Θελει πολλη δυναμη-συγχαρητηρια.

Ενα βιβλιο που μ ερχεται στο μυαλο για την περιπτωση σου ειναι η βιογραφια του ΣΒΑΙΤΣΕΡ απο τον ΤΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ-διοτι κι αυτος ο Αλσατος ως τοτε μεγας μουσικος κ θεολογος αετρεψε τη ζωη του αποφασιζοντας στα 30 του να σπουδασει ΙΑΤΡΙΚΗ -και στα 38 του πηγε στην Αφρικη να προσφερει στους εξαθλιωμενους ιθαγενεις αφιερωνοντας σε αυτους την υπολοιπη ζωη του.Ειχατε διαφορετικη η αφετηρια-εσυ διεσχισες πιο απαιτητικη διαδρομη- αλλα κοινο σημειο ειναι οτι η ΙΑΤΡΙΚΗ ανατρεπει τα ως εκεινη τη στιγμη δεδομενα.Ευχοαμι μια τηρουμενων των αναλογιων αντιστοιχης διαθεσης συνεχεια.

Θα ειχε ενδιαφερον να μας ελεγες τι σε εστρεψε στην Ιατρικη και σου ευχομαι να συντρεχεις ανιδιοτελως οσους θα εχουν την αναγκη σου.Οποιοι κι αν ειναι.Ακομη κ αν δεν εχουν να σου ανταποδωσουν το αντιτιμο.Και σιγουρα θα ειναι πολλοι. Ιατρικη ειναι ενα ιερο λειτουργημα για μενα.Δεν μπορω να φανταστω μεγαλυτερη ολοκληρωση απο αυτη και ευχομαι να την κατακτησεις.

Θα ανταμωσουμε καποια στιγμη -γινονται απειρες βιβλιοσυναντησεις-με χαρακτηριστικοτερες κατι υπεροχες βιβλιοεξορμησεις την Κυριακη στα παλαιοβιβλιοπωλεια στο Μοναστηρακι...
 
πραγματικα πολυταραχη ζωη!συγχαριτηρια που ξεπερασες τα προβληματα σου και σου ευχομαι καλη σταδιοδρομια στις σπουδες σου!!!!
 
Τέτοιε περιπτώσεις με κάνουν αισιόδοξο για το μέλλον του κόσμου. Μπράβο σου, που κατάφερες αυτούς τους άθλους. Πάντα πίστευα στον άνθρωπο (και στην δύναμη της πίστης γενικότερα) , αλλά εσύ με έκανες να πιστέψω ακόμα περισσότερο...:))))
 
Δεν έχω λόγια - το να πω πολλά respect... απλά είναι λίγο. Δεν ξέρω αν είναι πιο υπεράνθρωπο η απεξάρτηση από τα σκληρά ή το να περάσει κανείς στην Ιατρική. Ο συνδυασμός όμως των δύο, είναι σίγουρα κάτι πολύ σπάνιο. Είσαι σπάνιο πουλί δηλ. ;)

Ο Patch Adams ήταν από τους καλύτερους ρόλους του Robin Williams. :πάνω:
 
Υπεράνθρωπε συγχαρητήρια,χίλια μπράβο κι από μένα,δεν είχα πάρει χαμπάρι αυτό το νήμα!! Αν θέλεις να μας πεις, πως ήταν η εμπειρία σου την πρώτη χρονιά στη Σχολή σου;
 
Top