Κωμικές στιγμές

@Ειφφελ , οι Κρητικές Ζουρίδες είναι ζόρικες. Ανατινάζουν αμάξια. Πιο μπροστά από τους Κρητικούς που απλά ρίχνουν μπαλωθιές σε γάμους και ενίοτε μεταξύ τους.
Για τους άλλους - Ζουρίδα στην Κρητική γλώσσα είναι το κουνάβι!!!
Πάντως πάνε και στο Ηράκλειο για ψώνια.
 
Last edited:
Ζουρίδες έχουν και στα Κύθηρα. Πολλοί νομίζουν πως είναι το ίδιο με τη νυφίτσα ή το κουνάβι αλλά είναι μεγαλύτερο και πιο επιθετικό ζωάκι.
@Τσίου , ο Πέπε Λε Πιου έχει "απαγορευτεί" ως πολιτικά μη ορθός. Ντροπή σου λοιπόν.
 
Συγγνωμη 😭 δεν ηξερα οτι για ολα τα δεινα φταιει ο Πεπε για να αξιζει ακυρωση, (και σε εμενα κατακραυγη, που τον βρισκω γλυκουλη).
Θα δω τα βιντεακια οταν παω σπιτι, αλλα μιας που μου το θυμισες, συζητουσα για την "μεταλλαξη" του, και πιστευω οτι ο Τζον του παρελθοντος δεν θα ενιωθε καλα με τον τωρινο Τζον. Καποιοι ανθρωποι οταν μεγαλωνουν γινονται ευαλωτοι σε ιδεες που δεν θα υιοθετουσαν 20 χρονια πριν.

[Προσπαθω να βρω βιντεακι απο το αλ τσαντιρι (την εποχη που δεν υπηρχε απο κατω κοινο), οπου ο Λαζοπουλος αναπαριστα την επιθεση του Κουγια μεσα σε νυχτερινο κεντρο, και δεν το βρισκω.]
 
Νομίζω πως ο σημερινός Τζον τα βλέπει πολύ καθαρά τα πράγματα, θα έλεγα εντυπωσιακά καθαρά για ογδοντάρη

Τον ασβό τον έβγαλαν από το Space Jam για τους λόγους που περιγράφει ο παππούς
 
Last edited:
(άλλη μια διαφωνία σε νήμα;

:))))
Διευκρινιζω ότι αναφερόμουν σε άλλες δηλώσεις του, όχι πως δεν έχει δικαίωμα να αναθεωρήσει στα 80 του, αλλά θέλω μια συνέπεια 👩‍⚖️. Δεν ήμουν die hard fan, οπότε
Η ημέρα των γκιφ/τζιφ σήμερα.
 
Top